0 oy
170 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (145 puan) tarafından
Sol memede 2 aydır problem yaşıyorum, her emzirmem işkence gibi çok acı çekiyorum, emzirdikten sonra da saatlerce ağrı çekiyorum. (memeyi boşalttığım halde oluyo ağrı onunla alakası yok). Meme ucundaki yara da cabası, meme ucunda delik var bir tane sürekli yara oluyo hiç iyileşmiyo (lansinoh krem ve göğüs kalkanına rağmen). 

Son bir kaç gündür sol memeyi emzirirken zorlanıyorum bebek emmek istemiyo zorla emziriyorum resmen ama sağ memede hiçbir problem yaşamıyorum çok güzel emiyo.

Acaba sütün tadı mı değişik geliyo solda anlayamadım. Doktora sordum 2 defa normal diye başından savdı muayene bile etmedi, ama ben sorun olduğuna eminim bu kadar eziyet çekmemin başka açıklaması olamaz.

 Böyle bi durum yaşanan var mı, bebek memeyi bu durumda reddeder mi? 
Bebek Ayı 3 ay 1 gün

3 Cevaplar

0 oy
(397 puan) tarafından
CNm bnmde iki emzirmedede yara yasadim cozum nemli tutmakda bi parca poset kestim emzirdikten sonra zeyinyag sürüp poseti kapatiyorum yag sayesinde catlamadigi icin iyilesti simdi yag surmuyorum ama emzirijce sutluyken poseti yine koyuyorum ucuna çünkü öbür türlü kuru oluo bebek agzina alip cektimi catlatiyir yara devamli catlayinca iyilemsiyor zordur bilirim kizimda cahildim cok  cektim oglumda hemen bemli tutmaya başladım yara olmadan kurtardik 
Profil image (145 puan) tarafından
Zeytinyağı hiç denemedim onu da deneyim bakalım
-Reklam-
0 oy
Profil image (29 puan) tarafından
2 haftadır yaralarıma lansinoh kullandım bi faydasını görmedim. 3 gündür emzirmeden sonra göğüs ucumu sütümle ıslatıp kurmasını bekliyorum. Kuruduktan sonra da lansinoh sürüp kapatıyorum. Biraz iyileşme var. Tavsiye ederim canım. Bi de imkanın varsa ozelde genel cerrahiye git. Hem mastite hem de göğüs ucu yaralarına bakıyor. Hem de ilgilenir yani
Profil image (145 puan) tarafından
Emzirdikten sonra bende sütle ıslatıyorum kuruduktan sonra lansinoh sürüyorum aynı şekilde, sağ memede ki yaralar bu şekilde geçti  ama soldaki geçmiyo
Profil image (29 puan) tarafından
Enfeksiyon almış olabilir canım. Dediğim gibi bi genel cerrahiye görün. Kızımda 2 ay çektim göğüs yarasını. Mastiti birçok kez yaşadım. Sonuncusu felaketti hatta hatırlamak bile istemiyorum. Acillik olmuştum.
0 oy
(13 puan) tarafından
Canım eczaneden silikon meme ucu al.Emzirme bittikten sonra tak her emmede çıkart o hava aldırıp nemli tutuyor. Emzirirken takma ama alışırsa onsuz emmez. Ben çok faydasını gördüm her emzirmede canım gidiyordu. 
Profil image (145 puan) tarafından
Elimde var ondan deneyim bi onu da
(13 puan) tarafından
Dene kesinlikle faydasını göreceksin nemli tutuyor memeyi çatlamasını önlüyor.
...