0 oy
180 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 38 günlük ve bir göğüs ucum doğumdan beri yara. Ne yaptıysam geçmedi. Ve bebeğimin ağzında pamukçuk başladi. Benden mi ona geçti yoksa ondan mı bana bilmiyorum ama emzirdikten sonra çok şiddetli sızı olması acaba mantarın mememe bulaştığını mi gösterir? Bunu yaşayan var mı? Ve nasıl bir çözüm bulundu?

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (29 puan) tarafından
Karbonatlı suyla göğüs ucunu yıka canım. Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Canım aynı şeyi bende yaşadım. Pamukçuk emzirme ağzında süt kalmasından oluşuyor. Bir çay kaşığı su versen Pamukçuk olmaz. Ama olduysada doktor damla yazıyor çok çoğalmadan yazdır ya gazlı bez yada temiz tülbente damlayı sık bebeğin ağzını sil. Sende karbonatlı su ile memeni sil. Yaraya gelince eczaneden silikon meme ucu al.Emzirme bittikten sonra tak her emmede çıkart o hava aldırıp nemli tutuyor çatlamayı önlüyor. Ben çok faydasını gördüm. Bebek sadece meme ucunu alırsa yara yapıyor kahverengi kısmı tam almasını sağla düzelir inşallah. 
0 oy
Profil image (766 puan) tarafından
Bebegim 9 aylik hala her emzirme sonrası cok agrim olur ama cok güçlü çekiyor o yüzden diye düşünmüştüm. Her emzirme sonrası gogus ucunu yıkayın. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
13 Mayıs 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Minik_mucizem (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,361 göst.
0 oy
3 cevap 1,133 göst.
...