0 oy
429 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (315 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kızım 20.5 aylık. Bu zamana kadar hiç tv televizyon izlemedi. Bende hiç izleyen değilim zaten onun için hiçbir fikrim yok. Kızıma sizce açmamalıyım sınırlı sürede. Fikirleriniz nedir.? Ve önerebileceğiniz eğitici faydalı bir çizgi film ve ya belgesel varmıdır. 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (426 puan) tarafından
Psikiyatristler ve piskologlar 36. Aya kadar tv önermiyor/önermiyoruz. Onun yerine kitap tavsiye edebilirim bir seri :) 
(315 puan) tarafından
Kızım her saniye kitap okutturuyor bizde bu kadar zararlı mi.diye korkuyoruz açıkçası sürekli kitap elinde okumamizi istiyor. Asla biz zorlamadık. Resimlerine çok ilgili kitapların. 30 a yakın kitabı var. Sizinde önerilerinizi alabilirim.
Profil image (426 puan) tarafından
Bu çok tatlı bir durum bence :) ufku geniş meraklı öğrenmeye açık bir birey olur umarım :)) her güne yeni bir masal diye kocaman kalın bir kitap var bunu siz ona okuyabilirsiniz. Shakespeare'in öyküleri var bunu da okuyabilirsiniz. Kendi baksın resimleri kocaman olsun diyorsanız işbankası kültür yayınlarını tavsiye ederim çok minnoş kitaplar var. Birde en en ilgilerini çeken bence bu hareketli kitaplar. Kızım altıbuçuk aylık ama çıldırıyor gördükçe. Sizin evladınız gibi şöyle bir ayaklansa da kendi alsa gelse diye bekliyorum:))
(315 puan) tarafından
Haraketli kitapları baya yedi benim kızım sağolsun 5 aylıkken falan almıştım hareketli kitaparin  hepsini o zaman bilmediği için yırttı kopartti.vs tabi. Bende küçüklükte başladım her akşam okuyorduk yatmadan önce öyle öyle bağlandı çok kitaplara kitaplarının hepsini tanıyor. Iste bu kadar içli dişli olması bıktırır mu diye korku da var açıkçası ama asla ben ki t ao kitap diye dolaşmıyorum pesinde. Sizde yolun çok başındasınız benim birde 4.5.aylık bir.oglum daha var ;)
Profil image (426 puan) tarafından
Kitaptan okumaktan bıkan bir çocuk vakası henüz görmedim açıkçası dönemsel başka yöne ilgileri kayabiliyor ama temelde ne varsa ona ihtiyaç duyuyor birey bu yüzden de zaten şu avanak kutusunu zerre önermiyoruz. 10dk içinde televizyondan tabletten öğrenene kadar 10 günde kitaplardan parklardan öğrensin.
Bu arada hareketli kitapları kızım da bir dönem diş kaşıyıcı olarak kullanmaya çabaladı :D
(315 puan) tarafından
Kesinlikle aynı düşüncedeyim. Her gün dışarıyı keşfedip parka gideriz. Umarım dediginiz gibi de olur hayatından kitapları hiç çıkarmaz. Evet inşallah devamı gelmez kızınızın yoksa ben önünü alamadım hepsini parçaladı :))
Profil image (426 puan) tarafından
:D canları sağolsun. İyi akşamlar
(10 puan) tarafından
Benim kızımda 2 aylık acaba kaçında ayda ne tür kitap aldınız ve kaçıncı ayda başladınız ilk gebeliğim biraz tecrübeye ihtiyacım var
Profil image (426 puan) tarafından
Ben kızıma 4. Aya kadar kendim hikaye anlattım tabi bildiğimiz klasik hikayeleri. Ara ara da gösterdim. Onun dışında da zeka kartları yoğunlukta kullandım neobebek zeka kartlarını tavsiye ederim çok ciciler duyu kartları falanda var. Kitap olaraksa dediğim gibi iş bankasını bu konuda seviyorum hem resimler büyük çizimler güzel oluyor
(10 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından

3 yaşına kadar hiç önerilmiyor eğer çocuğunuz istemiyorsa hiç açmayın zaten ne güzel tvden uzak kalabilmiş :)

(315 puan) tarafından
Tv telefon  bilmiyor ki henüz tanışmadığı için:) öyle mi ben 18 aydan sonra sınırlı sürede öneriliyor diye biliyordum o yüzden bi arayışa girdim eğitici neye başlasak diye :)
0 oy
Profil image (189 puan) tarafından
Ya benim oğlum hiç durmadığı için mecbur açıyorum canım, Süpriz kutusu, maysa gibi yararlı çizgi filmler izlesin
(315 puan) tarafından
Doğrudur benimde 20 ay kızım 4 aylık da oğlum var siz düşünün :)) öneriniz için teşekkürler :*
0 oy
(1,639 puan) tarafından
İlk 3 yıl önerilmiyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 410 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.
2 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bluepoint (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 754 göst.
6 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Busecekic (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 281 göst.
5 Mart 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde diloş.26 (82 puan) tarafından soruldu
...