0 oy
181 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (91 puan) tarafından
uyku eğitimine yavass yavas 6.haftada başlanmalı diyorlar. 6 haftalık bebeğim genelde gece bir bucuk olmadan yatmıyor. Yatacağı zaman da mutlaka emip meme de uyuyor. Sizler nasıl uyutuyorsunuz. 
Bebek Ayı 44 gün

3 Cevaplar

0 oy
(828 puan) tarafından
Memede uyuyup kalıyor hala 8 aylık
(91 puan) tarafından
memeden keserken sorun olmaz mı
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Genelde memede mayışıp dalmadan beşiğine yatırıyorum sure yada rukye açıyorum onu dinlerken uyuyor dalıyor. Bazen durmuyor kucakta gezdirirken uyuyo şuan yazarken de dalsın diye ayakta sallıyorum ama genelde ilk yazdığım gibi uyuyor diğerleri ara sıra duruma göre 
(91 puan) tarafından
memede uyuyor doymadan alıp koysam yine uyanır bizimki
(40 puan) tarafından
Bazen doydukları halde emiyorlar emzik gibi  bence Bi dene
0 oy
(23 puan) tarafından
Uyku eğitimine en erken 17-18 haftalıkken başlanıyor. Bende şuan memede veya kolda gezdirerek uyutuyorum. 74 günlük benim kızımda. Daha çok ufaklar.
(91 puan) tarafından
evet ama bu haftadan itibaren geceyle gündüzü ayırt edebiliyormuş o yüxden ufak ufak başlanması gerekiyormuş diye dinledim
(23 puan) tarafından
Gece gündüz ayrımına çok erken başlıyorlar, gündüz aydınlık veya loş, gece tam karanlıkta uyutmak gerek. Aynı şekilde gündüz olabildiğince enerjik olup gece uyku öncesinde ve sürecinde hiç konuşmazsanız bu düzene alışıyorlar.Uyku eğitiminde tamamen destekleri bırakıyorsunuz. Bende 4. Aydan sonra uyku eğitimini vermek istiyorum.

İlgili bir soru bulunamadı

...