0 oy
240 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (227 puan) tarafından
Eşim ben ve bebeğim grip olduk bebeğimin şuan burnu akıyor hapsiriyor ateş falan yok ama önereceğiniz bişey var mı daha ilerlemeden geçmesi için doktora götürmek istemiyorum bir sürü ilaç vericek evde tedavi için ne yapabilirim 4 buçuk aylık 
Bebek Ayı 4 buçuk

2 Cevaplar

+1 oy
(319 puan) tarafından
Benim bebeğim grip olduğunda doktor bana bol bol ıhlamur iç hatta ıhlamuru buhu şeklinde yapıp bebeğinin de koklamasını sağlayabilirsin iyi gelir demişti. Bir de serum fizyolojik ile burnunu tıkandıkça açtım tabi. Onun dışında başka bir şey yapmadım. Grip hâli geçti de burun tıkanıklığı daimi maalesef. Bir de arada hırıltılı nefes alıyor hâlâ ama çok şükür göğsüne inmedi gribi bronşite çevrilmedi. Ihlamuru öneririm eğer emziriyorsanız ıhlamur iyi bir tercih olabilir :)
(227 puan) tarafından
Evet emziriyorum evde ıhlamur var icicem mutlaka
(319 puan) tarafından
Size de kuzucuğa da çok geçmiş olsun şimdiden :)
(227 puan) tarafından
Çok sağolun Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Burnu iyi temizlenmeli sizin de bildiğiniz üzere, akıntının genize kaçmaması ve birikmemesi önemli. Maskesiz yaklaşmayın, çekirdek aile dışında görmeye gelen varsa ev dışından, farklı mikroba maruz kalmamasına dikkat edin. Ateşi çıkarsa mutlaka hastaneye gidin, özellikle 6 ay altı çocuklarda yükselen ateşi mutlaka doktor görmeli. Umarım çabuk atlatırsınız,, geçmiş olsun. 
(227 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
3 cevap 233 göst.
7 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde HavvaNur18 (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
...