0 oy
319 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (140 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık 1 aylıkken suratında kıpkırmızı şeyler çıkmıştı egzama dedi doktor krem verdi ve bana süt süt ürünleri yasakladı.domateste tetikliyor diye duydum neler yemeliyim sizce 

3 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından
Öncelikle Allah ım şifa versin. Benim bebeğimde değilde bende egzama vardı yüzümde. Sonra hangi doktora gitsem geçmedi. O zamanlar evli değildim. Bir arkadaşım evliydi ve çocuğu yeni doğmuştu. Ondada egzama varmış. Bir krem kullanmışlar geçmiş. Bana da tavsiye etti. Bende kullandım geçti. Sonra evlendim bebişim oldu. Ondada egzama çıktı. Aynı kremi kullandım geçti. La rosh posay diye bir krem. İçinde paraben ve kortizon yok. Ben artık o kremi bebeğime de kendime de günlük kullanıyorum nemlendirici olarak. Hemde egzamayı önlüyo.

Önce doktorun verdiği kortizonlu kremi kullandım 1 hafta. Sonra o kremi kestim bu kreme geçtim. Su bazlı çok hafif bir krem. 

İsterseniz siz de deneyin. 
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Bir de pirinç egzamayı tetikliyor. Domates ,pirinç ve hazır gıdaların çoğu, en çok da güneş ve rüzgar yüze vurunca egzama artıyo. 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Benim oglumda dogdugundan beri egzama var  test yapıldı onada ben emzirdigim icin banada yiyecekle alakası yok kortizonlu krem kullandınmı geciyor zaten 

İlgili bir soru bulunamadı

...