0 oy
338 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (100 puan) tarafından

 Burda yorumlarda okudumda  raporlu yaptırma biliyormuş yapan Oldumu banada yardımcı olurmusunuz <3

Bebek Ayı 2 ay 5 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(996 puan) tarafından
Emzıroyosanız sut ve sut urunlerını kesmenız gerekıyor mama ise doktorunuz sıze ozel mama yazabılıyor doktorunuza sormadınjz mı onun sızlere bılgı vermesı gerekirdı
(100 puan) tarafından
Hiç Bi şekilde vermedi ya cnm
-Reklam-
0 oy
(311 puan) tarafından
Canım doktorun alerji olduğunu neye göre teşhis etti .Benim oğluma 3yada 4uncu aylarda doktor aynı şekilde alerji demişti.En iyi diyebileceğim hastanelerde 3farkli doktora götürmüştüm..2ay sonrasında alerji olmadığı anlaşıldı ..Boşuna diyet yaptım ve o alerji mamasını boşuna kullandım.
(100 puan) tarafından
Kakasında öukus var dedim ona görecnm
(311 puan) tarafından
Sadece kakadaki mukus bunu belirlemez.Vucudunda yüzünde vs egzama var mı ?
0 oy
(300 puan) tarafından
Canım kakada mukus alerjiye kesin kanıt değil. Benim ilk oğlumun da  kakasinda mukus vardi. Alerji bölümleri diyetler kan almalar alerji testleriinnacik yavrucagim neler çekti. Şimdiki aklım olsa hiç gitmezdim. Hem begime hem de kendime  eziyet etmişim. Yediğim 3 _4 şey kalmıştı ama kakada mukus gitmedi. Oğlum 3 aylik.olunca mukus %70 azaldı. Ek gıda ile tamamen geçti. Su an ikinci bebegim 67 gunluk. Mukus var kakasinda. Ama kızımı götürmuyorum bir yere biliyorum ki geçecek. Kakada mukus a ek kan olmazsa deri de egzama tarzı döküntü olmazsa endişelenmeyin. Geçer.
...