0 oy
628 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (138 puan) tarafından
Kızlar çok özür dilerim bunu yazmak istemezdim eşim 1 aydır işsiz 8 yaşında oğlum var astım hastası okula gidiyo evlatlarıma yetemiyorum okula beslenme bile koyamıyorum onu gectim   kızım 5 aylik kızım var beze ihtiyacım var alamıyorum.  Mama kullanmıyoruz ama doyuramiyorum çocuklarımı.   Yardımcı olabilecek birileri var mıdır.  Kaymakamlık belediye demeyin hepsine gittim. Bakamiyosan alırız çocukları dediler 
Bebek Ayı 5

3 Cevaplar

0 oy
(1,544 puan) tarafından
Gerizekalilar çocuklari mi alacaklar cizume bakin. Yetistirme yurtlari cocuk sizde kalsin biz size maddi yardim yapalim diyor diye bis3y duydum oraya sorsaniz bi kapidan ugrayıp
(138 puan) tarafından
Havalar az açılırsa tabiki sorarım inşallah ama evet kaymakamliga gittim eve geldiler öyle soylediler
(816 puan) tarafından
Kimsenin böyle bişey söylemeye yetkisi yok bayan gidip cimere yazsın şikayetçi olsun. İlk defa böyle bişey duyuyorum yıllarca da evlenmeden önce de annem yardım alirdi evlendikten sonra da biz zor durumlara düştük dönem dönem aldık hiç kimse böyle bişey demedi. Bana doğru gelmiyor.
(138 puan) tarafından
Burdan kimse yardım isteme mraklisi değil emin olun bende düne kadar insanlara yardım ederdim söylemek doğru değil bunu ama yapicam bişey yok elimden bişey gelmiyo
(816 puan) tarafından
Hayır size bişey demedim yanlış anlamayın hiç bir devlet personelinin çocuklarını bakamiyorsan biz alır bakarız demeye yetkisi yok onu demek istedim. Yardım yapmaları gerek. Sadece doğru yerlere başvuru yapmak ve başvurunun peşinde durmak gerek.
(138 puan) tarafından
Şöyle anlatıyım size kaymakamlığa gittim başvuru yaptım yesilkartliyim zaten ama gıda yardımı diye 2 ayda bir 500 TL yatıyordu 3 defa ret verildi e devletten sosyal ekonomik destek başvurusu adı altında olan yere başvuru yaptım.  Eve geldiler bütün evi gezdiler sonra dinleyip notlar alıp gittiler. Sonra telefon ile arandim. Biz çocuk esirgeme kurumuyuz bizim görevimiz çocukları alıp yurda yerletirmek dediler. Bakacak gücunuz yok ise çocukları alırız kabul ediyo musunuz dediler bende hayır dedim. Dosyayı kapatıyorum dedi telefonu kapatti
(816 puan) tarafından
Sosyo ekonomik destek başvurusu yapınca çocuk esirgeme eve gelmez. Siz belki numaralari karıştırıp yanlışlıkla çocuk esirgemeyi aramissinizdir. Yada doğru olduğunu düşünüyorsanız cimere yazin siz kendiniz evlatlarimi kuruma vermek istiyorum bakamıyorum bakmak istemiyorum diye kayıt actirmalisiniz devlette gelip alıyor çocukları. Boyle ev falan gezmiyorlar yani. Bence tekrar kaymakamlığa gidin. Bide neden red görüyor diye sorun ordan bakıp söylüyorlar. Dediğiniz gibi eşiniz calismiyor kirada ve üstünüzde mal varlığı yoksa o 500 kesin çıkıyor annemde alıyordu biliyorum.
(1,544 puan) tarafından
Pislikler gercekten cok sinir oldum. Yardim istediniz diye cocuklari alalim demek nedir yaa. Bir de cimere yazin arkadasin dedigi gibi.
-Reklam-
0 oy
(816 puan) tarafından
Şimdiye kadar çok yokluk çektik yıllarca kaymakamlık belediye büyükşehir belediyesi hepsinden dönem dönem yardım aldık ben evlnmeden önce de annem yardım alirdi. Gene başvurduk eşim çalışıyor ama yetmiyor diye eve geldiler eve gelen personeller başvurumuzu onaylamış kurulu bekliyoruz.  Ve şimdiye kadar hiç bir personel bize bakamiyorsaniz çocuklarınızı alırız demedi. Kim dediyse gidin şikayet edin cimere yazin. Böyle bişey olamaz kimsenin bunu söylemeye yetkisi yok. Calışmıyorsa eşiniz mutlaka yardım çıkar. Hangi ilde yaşıyorsunuz bunu nerenin belediyesi kaymakamı söyledi ?
(138 puan) tarafından
İst Pendik.  Kaymakamlık Red veriyo surekli. Sosyal ekonomik destek başvurusu yaptim en son öyle dediler
(816 puan) tarafından
Tamam İstanbul büyükşehir belediyesine gidin durumu anlatın onlar size yardımcı olucaktir. Cimere yazin böyle dediler diye. Bizde Ümraniye belediyesinden bı sıkıntı yaşadık gittik İBB ye market kartı bağlıyorlar maddi destek bez mama desteği veriyorlar. Bir kurumla kalmayın lütfen. Birde ahbap diye bri platform var oraya başvuru yapin internetten gıda kolisi yolluyorlar. Size bunu hangi personel dediyse ayrıntılı bi şekilde cimere yazin personel ve kurum hakkında işlem yapılacaktır. Ciddi bir suçlama çünkü bunu hiç bir devlet personeli size diyemez devlet hemen incelemeye alır. Eviniz kira ise geliriniz yok ise eşiniz zorunluluktan ötürü evde oturuyor ise yardım bağlarlar.
(138 puan) tarafından
İbb evrak bekliyo toparliyim goturucem tabiki
(816 puan) tarafından
Bişey istemiyor ki ikametgah ve gelir durumu belgesi başka bişey istemiyorlar.
(138 puan) tarafından
Üsküdar a istiyo ben pendikteyim
(816 puan) tarafından
Evet 1 gün götür bırak hemen aylık 250 lira dan başlıyor market kartları istediğin marketten alışveriş yapıyorsun. Git bırak ki bı an önce kartın çıksın.
0 oy
(287 puan) tarafından
Bakamıyor isek çocukları nasıl alıyorlarmış hadi be

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
24 Mayıs 2023 Ek gıda & Beslenme kategorisinde basakegehnc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 248 göst.
24 Mayıs 2023 Ek gıda & Beslenme kategorisinde basakegehnc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 384 göst.
13 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yusufhalime (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 330 göst.
...