0 oy
617 göst.
Profil image Doğum Sonrası Anne kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, 

0 - 4 yaş arası çocuğu olan anneler için İBB ücretsiz otobüs kartı veriyor, ismi "annekart". Arabası olan ya da olmayan, toplu taşıma ile bir yerlere gitmeyi seven veya gitmek zorunda olan annelere sözüm..  

Çoğumuz ekonomik olarak zor günler geçiriyoruz, böyle bir fırsattan yararlanmak istersiniz diye sizlerle paylaşmak istedim (sorularda arattım bu konu çıkmadı karşıma). Şahsi arabam yok, ehliyetim olmasına rağmen otobüsle seyahat etmeyi de severim açıkçası. O yüzden ben aldım. 1-2 kere kullandım. 150 basımlık. Aylık yenilenen bir sistemi var diye düşünüyorum öbür aylık kartlar gibi. İlgilenenlere duyurulur. 

Not: Konunun burda herkese ulaşması için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum :) bilenler gereğini yaparsa sevinirim. Ayrıca etrafınızdaki annelere de söylerseniz daha çok kişi faydalanmış olur. Online başvuru için aşağıya Link ekliyorum. Bu şartları sağlayıpta kartı alamıyorsanız 153ü arayın çözeceklerdir. Bilginize.

https://www.istanbulkart.istanbul/anne-kart

8 Cevaplar

0 oy
(281 puan) tarafından
Bu kart acaba sadece istanbuldami var
Profil image (77 puan) tarafından
Başka illerde var mı bilmiyorum mallesef. Şehrinizin ulaşım hizmetlerini arayıp sorgulayın isterseniz, belki vardır.
(281 puan) tarafından
Tm tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Benim İstanbul kartım var ama annelik katını nasıl alacm
Profil image (77 puan) tarafından
Eğer kartınız ücretsiz kart değilse ve şartları sağlıyorsanız alabilirsiniz. Benimde eskiden kalma öğrenci kartım vardı, normal basıyordu, annekarta başvurunca sistem onu iptal etti, ama normal isimsiz olan anonim kartlarım (hani şu resimsiz, marketten veya akbilciden aldığımız kartlar var ya onlar işte) duruyor. Verdiğim linke tıklayıp şimdi başvur seçeneği üzerinden başvurup alabilirsiniz. Ya da fotoğraf ve kimlikle başvuru noktalarına fiziken gidip 20tl ödeyerek alabilirsiniz o gün içersinde.
(37 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(437 puan) tarafından
Yani anne ücretsiz mi biniyor çok iyimiş keşke her yerde olsa
Profil image (77 puan) tarafından
Evet ücretsiz :) keşke olsa, yaşlılar için genelde oluyor, umarım diğer şehirlere de olur. Çok kullanmasak bile bu tarz fırsatları değerlendirmek önemli bence.
0 oy
(72 puan) tarafından
Sevgili İmamoğlu projesidir bu arada :) Ben doğum yaptıktan hemen sonra başvuru yaptım kart evr kadar geliyor her ay 150 basım hakkınız var.Sadece İstanbulda geçerlidir
Profil image (77 puan) tarafından
Ev adresini ben de yazdım ama mesaj geldi teslim yeri vermişler ordan gidip aldım bende. Hatta kuyruk vardı, teslim yerini teyit etmek için sorduğumda direk kimlikle işlem yaptılar beklemeden aldım kartımı.
tarafından
Merhba nsl aldnz acba
Profil image (77 puan) tarafından
Özel mesaj ile anlatmaya çalıştım biraz. Orda da dediğim gibi, sorun yaşarsanız bana bu numaradan (0545 535 4237) ulaşın yardımcı olmaya çalışırım gün içersinde. :)
0 oy
(59 puan) tarafından
Evet bende kullanıyorum çok iyi oldu gerçekten ücretsiz gidip gelebiliyorum 
0 oy
(206 puan) tarafından
Başvuru yapıldığında herhangi bir ücret isteniyor mu ben şuan online başvuru yaptım 20 LİRA ücret istendi ayrıca eve mi teslim ediliyor yoksa biz kendimiz mi gidip alacaz
Profil image (77 puan) tarafından
Eve teslim edildiğini söyleyende var, bana ISTANBULKRT'dan gelen sms te (( *Merhaba. Anne Kart başvurunuz tamamlanmıştır. Siz değerli Annemizi Avcılar İBM Şubemize 8:30-11:00 veya 15:00-17:00  saatleri arasında kartınızı teslim etmek üzere bekliyoruz. B016* )) yazdığı için gidip almam gerektiğini düşündüm ve gidip teslim aldım. Kart basım ücreti olarak 20tl ödedim. Başka da ödeme yapmadım ben. Bu ay içersinde başvurdum ben. Ödediğim miktar bu kadar. Önceden başvurup 30tl ödeyende var. Aşağıdaki diğer yorumları okuyunca detaylı görebilirsiniz.
0 oy
Profil image (100 puan) tarafından
Evet benim var 4 5 ay oldu kullanıyorum 
0 oy
(840 puan) tarafından
Ben yaklasik 5 aydir kullanıyorum arkadasim oyle 2 yıldır kullaniyor inanilmaz rahatlik  bütçeye muhtesem bi katkisi oluyor ben cok sık toplu tasima kullanıyorum cok faydasini gördüm 30 tl odemistim kargoya sadece
Profil image (77 puan) tarafından
Ya fiyatı düştü ya da kargodan dolayı daha düşük geldi bana. Ben 1 aralık 2021de başvurdum online başvuru yaparken bankadan sadece 20tl ödedim. Kartım için gelip alabilirsiniz diye mesaj gelince Teslim yerine gidip kendim aldım. Para ödemedim başka da. Belki de kendim gidip aldığım için ödemedim oradan emin değilim. Siz 30tl yi hangi aşamada verdiniz?
(840 puan) tarafından
Son asamasinda onaylama kisminda para yatirirken odedim belki fiyati dustu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
15 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yağmur34 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 739 göst.
22 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sıraç'ın Annesi (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
0 oy
6 cevap 330 göst.
30 Mart 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sinem alnıaçık (12 puan) tarafından soruldu
...