0 oy
124 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (84 puan) tarafından
6 aylık kitap almak istiyorum. İlgisini çekebilecek ben okurken onun keyifle dinleyebileceği görsellerini inceleyeceği kitap var mı memnun kaldığınız önerebileceğiniz?
Bebek Ayı 6

4 Cevaplar

0 oy
(68 puan) tarafından
Bende burda bekliyim
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Daha çok yeme derdinde oluyorlar. Parçaları çıkan kitaplar var ama onlar güvenli gelmiyor bana. Hışırtışı kitap kullanmadım.

Utangaç ayı monti

Şu yaramaz tavşanlar

Sarıl bana

Bu ses de ne

Mutlu suaygırı

Köpük ile pıtır

Cesur fırfır

Gofret ile babası

Hikayeleri ve görselleri güzel hikaye kitapları :) evde hepsi mevcut 
0 oy
(729 puan) tarafından

Ben cırtlı ve hareketli kitapları aldım. Bir de şu kocaman olan büyük sorular kitabi. Büyük sorular kitabini 3aylikken koydum önüne oturur inceler her şeyi.  Cırtlı kitabı da oturur cırtları bulur koparır.  Hareketli kitaplara da bayilitor. Yapılari kalın olduğu için kolay kolay zarar görmüyor. Bir de hepsiburadada satılan bi ara 3 5 liraya ince hikaye kitaplari vardi. Kısa kısa hikayeler. Onlardan almıştım.  Cok seviyor kitaplari

image

(238 puan) tarafından
Rica etsem link varsa atar mısınız
(729 puan) tarafından
Hepsiburada trendyol bkm kitap bu sitelere hareketli kitap ya da cırtlı kitap yazıp bakabilirsiniz. Link koyamiyorum şuan.  Bkm kitapta hareketli kitaplar set olarak 4 tanesi 60 lira. Şuan indirimde ben aldım mesela. Ordaki fırsatı değerlendirebilirsiniz
(238 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(14 puan) tarafından
Çamlıca çocuk ilk kelimelerim serisi de güzel mukavva kolay parçalanmıyor hem de görselleri dikkatini çekiyor benim oğlum da 5 aylık bakıyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
19 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mlktrn (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
...