0 oy
136 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler

40 gunluk bebegim 3 gundur aksamlari uykuya gecemiyo muhtemelen gazi oluyo diye dusundum ama gazini çıkarıyorum altini degistiriyorum sakinlestiriyorum besige koyuyorum aglamaya basliyo kucagima aliyorum susuyo fakat kucagimda da uyumuyo mizmizlaniyp. Emzireyim emerek uyusun diyorum memeye yaklasmak istemiyo kendini kasıyor agliyo gezdirerek zar zor tutturuyorum. Aksam uyumadigi icin otomatik olarak gece de uyumuyo neden boyle oluyodur kendimin uykususlugunu halsizligini gectim yavrum halsiz kaliyo. Gunduz emmesinde de uyumasinda da boyle sıkıntımız yok bu arada.

1 cevap

0 oy
(77 puan) tarafından
Ayni benim yavrum.  106gunluk olduk daha 2gundur iyiyiz.  Kolik bebeğiniz var annesi. Gazlı yiyeceklerden ne kadar uzak dursak da o akşam saatlerinde bebek de siz de harap oluyorsunuz.  Biz rezene anason ile duzeldik bir nebze.  Kendim iciyordum çok da farkeden bi sey olmadı. Bi kaç çay kaşığı ona iciyordum.  Hamdolsun hem uykusunu duzene soktu hem gazını çıkarmasına hem de kakasini rahat yapmasina.  
(2 puan) tarafından
Inanin dogdugundan beri dogru duzgun bisey yemiyorum aman gaz yapmasın diye ama bu aksam refluden suphelendik surekli kusuyo yatmak istemiyo dik pozisyonda durmak istiyo. Netten baktim onunda bi caresi yok kebdi kendine gececekmis cok uzuldum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
11 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nâr (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.
28 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Merveeem (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
23 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Halideilyas (680 puan) tarafından soruldu
...