0 oy
385 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (66 puan) tarafından
Gündüz deliksiz uyuyor ama geceleri sürekli uyanıyor. Uyku döngüsünü nasıl normale çevirebilirim. Ya da bu normal mi ? Gündüzleri o uyurken uyuyamıyorum ev işi yemek temizlik derken zaman çabuk geçiyor. Bu şekilde bir sıkıntı yaşayıp ben şunu yaptım da uykusu düzeldi diyen bı babayiğit varmı. ?

Uyumak istiyorum . 

2 Cevaplar

+1 oy
(45 puan) tarafından
Benim bebegimde ayniydi gunduz uyur gece 4 de kadar uyumazdi sonra bi yerde okudum gunduzu fark etmesi icin gunduz emzirirken onunla konusun elleriyle oynayin sarki soyleyin vs. Gibi seyler gecede odasi los ışık olucak ve emzirirken hic konusmayin dokunmayin sadece emzirin yaziyordu. Denedim 1 haftada duzelir gibi oldu 2. Haftada duzeldi. Suan 3 bucuk aylik gunduz ve geceyi biliyor artik. Gunduzleri topladigimda 3 saat uyuyor gecede sadece aciktiginda kalkiyor emiyor geri uyuyor.
(66 puan) tarafından
MasaAllah size. Denicem teşekkür ederim.
(45 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah sizin uykularinizda duzelir ise yarar.
-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından
Gündüz evde hep ses olsun yani şarkı dinleyin beraber çocuk şarkıları onunla konuşun oynayın ve uyku rutini oluşturun yazın akşam banyo masaj biraz oyun kıyafet değişimi emzirme uykuya geçiş yapıyordum bebeğim artık o düzene alıştı çok şükür en geç akşam 10da uykuya geçiyor derin yani sabah 8 gibi kalkıyor arada emiyor ama uyanmadan kalkınca yatakta oyun abi ablayla konuşmaya gülmeye çalışıyor sonra altını açıyorum öyle oynuyor 2 saat falan hep oyun konuşma ilgi zamanı sonra kısa uykular taki akşam olana kadar sonra yine masaj emzirme uyuma yani gündüz ve geceyi biliyor gece emzirirken loş ışık sessiz olsun zamanla anlar canım 
(66 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm:)
(637 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 413 göst.
0 oy
1 cevap 231 göst.
0 oy
1 cevap 285 göst.
9 Nisan 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sml18 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,043 göst.
...