0 oy
164 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (128 puan) tarafından
Bir aylık oğlum var. Mememi emerken bir anda mememi bırakıp ağlamaya başlıyor kıpkırmızı olup kendini sıkıyor. Bir kaç saniye sonra tekrar memeyi tutuyor emiyor sonra yine bırakıp ağlıyor. Ağzındaki sütü yutamadan ağladığı için ağzındaki süt hep dökülüyor. Gazını çıkarıyorum ama sanki bir yeri ağrıyor gibi bir türlü çözemiyorum. Sütüm var çok şükür sıktığımda fışkırıyor. Ağzına baktım acaba ağzında pamukçuk mu var da o mu acıyor diye ama o da yok.

Ne olabilir tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var doğru düzgün sakince emziremiyorum oğlumu :( 
Bebek Ayı 1

4 Cevaplar

0 oy
(2,701 puan) tarafından
Gaz gibi duruyor canım gaz damlası falan kullanıyor musun malesef çıkartsan da bitmiyor o gaz
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından

Sen bir kerede gazi çıkıyor diye tekrar yatırırsan rahatsız eder, eğer hırslı emiyorsa emerken gaz yapar, sen ufacık üşürsen sütün üşür gaz yapar, birde yoruluyor yavrumun çenesi ona da sinir oluyor panik yaparsan daha çok devam eder bir göğüsün tamamen boşalmadan diğerine geçme o bile gaz yapar aman dikkat:)

0 oy
(852 puan) tarafından
Canım o gazı çıkarsan da bitmiyor benim kızım da aynısını yapıyor gaz sancısından dolayı dedi doktor karnına bir anda gaz sancısı giriyor o yüzden öyle yapıyor bıogaıa bağırsak düzenleyici ile bir gaz damlası veya gaz şurubu kullan bebeğin rahatlar 
0 oy
(187 puan) tarafından
Yüksek ihtimal gaz sorunu var gaz damlası dene işini görür

İlgili sorular

...