0 oy
409 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (452 puan) tarafından
Sevgili anneler oğlum 5 ay 14 günlük sünnet ettirmek istiyorum. Konya da yaşıyoruz havalarda soğuk. Acaba kışın oğlunu sünnet ettiren var mı? Bi zorluğu veya sıkıntısı oldu mu? Ne gibi bi süreç oldu, hastanede yatış oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bebek Ayı 5+14

12 Cevaplar

+2 oy
(676 puan) tarafından
Yaptırabilirsin ben 1buçuk yaşında yaptırdım yaz ayıydı ama yürüdüğü için badiyle dolaşıyordu ve 4, 5gün sonra denize götürmüştük deniz suyu çok iyi geliyor ama kışında yapılabilir çünkü yürümüyor  şişeye deniz suyu doldurabilir küvete oturtup sıcak suyla karıştırabilirsin rahat olur biz özelde yaptırdık uyurken oldu büyük rahatlık doktor öğlen uyku saatine denk getirelim dedi 2saat öncesinde kliniğe gittik oyun evi gibiydi orası  o sırada pipiye uyuşturucu krem sürüldü oynadı etti uykusu geldi uyuttum sonra hemen işleme başladı doktor iğneyi vurdu zaten uyuşuk olduğu için hissetmedi uyuyordu da zaten 20dk sürdü eve geldik oğlum uyandı yürüdü oynadı uyuşukluk geçince doğal olarak ağrı başladı işlem gördü sonuçta fitil verdim ağrı kesici şurup 1gece oluyor ağrı pansumanı çok önemli kantaron yağı çok iyi geliyor yapışıklığı önlüyor batikon ve furacin diye bir merhem bunları kullandım bezini bir beden büyük al ve köpük bardak beze deymemesi için biraz uzun oldu kusura bakma:) 
(452 puan) tarafından
Estağfirullah canım ne kusuru aksine aşırı mutlu oldum. Zaman ayırıp detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
(676 puan) tarafından
Rica ederim canım zaman kaybetme yaptıracaksan yürürkende sıkıntı olmuyor ama ben pimpirik yapmıştım :) canı acır falan diye oğlum yürürken içim parçalanıyordu senin ki daha rahat olur inşallah
(452 puan) tarafından
Bende acayip korkuyorum. Evlât çok farklı bizim ki uyanıkken asla uzanma pozisyonunda durmak istemiyor ya kucakta olacak yada örümcekete. Tam anlamıyla ne zaman iyileşir  ne zaman örümceğe oturtabilirim?
(676 puan) tarafından
4, 5 güne normal hayata dönüyor ama 1hafta veya 15güne toparlar durumuna göre canım
(452 puan) tarafından
Anladım canım. İlginiz için teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
Ben oğlumu 2yaisnda yaptırmıştım Ocak ayında 5gun sonra düzelmişti bişey olamamıştı ev sıcak olduğu için bişey olmaz diye düşünüyorum
(452 puan) tarafından
Sağol canım..
0 oy
(828 puan) tarafından
Ev sıcak canım bişey olmaz korköa geç kalmadan yaptır inan 1 gün zorluğu oluypr sonraso çok basit ve rahat bebekler rahatlıyo
0 oy
(533 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylıktan sünnet yaptırdım sizede bir an evvel yaptırmanızı tavsiye ederim. Havanın bir etkisi olmaz...
0 oy
(254 puan) tarafından
Bende geçen sene Aralık'ta yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı 
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben 47 gunlukken yaptırdım sorun olmadı kış yaz fark etmez bence zaten lazım olan bol karton bardak ve 1 boy büyük bez 1 haftada iyileşir 
0 oy
(404 puan) tarafından
Bende konyada yaşıyorum canım hangi hastane de yaptıracaksin hic araştırdın mi
(452 puan) tarafından
Doğumumu kızılay hastanesinde yaptım sünneti de orada yapmayı düşünüyorum.
(404 puan) tarafından
Nasil yapılıyor yanında sizden biri girebilecek mi
(452 puan) tarafından
Daha doktorla görüşmedik öncesinden tecrübesi olan annelerden bilgi almak istedim.
(452 puan) tarafından
Sünneti bugün yaptırmak nasip oldu. Meramda özel bi  klinikte yaptırdık sünnet esnasında ben  ve eşimde vardı
(404 puan) tarafından
Öyle mi masallah Allah damatligini da göstersin ınsallah  bende yaptirdim geçen haftasonu şükür aklımızdan cikti bu işte
(452 puan) tarafından
Çok şükür. Allah bütün evlatlarımızın  sıhhatini versin. İnşallah sizde damat oluşunu görürsünüz. Acaba ne kadar sürede iyileşti ve geceleri ne sıklıkla bez değiştirdiniz.
0 oy
Profil image (4 puan) tarafından
Konya'da hangi hastaneler yapıyor iyi bir doktor bulabildiniz mi ?
(452 puan) tarafından
Kızılay hastanesinde doğumum gerçekleşti. Oradaki doktorlarımdan memnunum o yüzden orayla görüşecez.  Sünnetten sonra size doktor ismini yazarım.
Profil image (4 puan) tarafından
Merhabalar sünnet yaptırdım 5.5 aylık oğlumu çok memnun kaldım ilgi ve alaka için lazer kesim yapılıyor Eski meram araştırma arkasında bir özel klinik 500 TL gibi bir ücreti var Safa sağlık merkezi adı çok memnun kaldım bilginiz olsun ortalama 10 dakika kadar sürdü ilk iğne yapılıyor bir 10 dakika uyuşması bekleniyor daha sonra 10 dakika da sünnet bitiyor ben çok memnun kaldım size de tavsiye ederim
(452 puan) tarafından
Bugün  dediğiniz yerde bizde 600 tl ye yaptık çok şükür güzel geçti
Profil image (4 puan) tarafından
Hayırlı olsun Allah damatligini göstersin inşallah ❤️ geçmiş olsun
(452 puan) tarafından
Çok sağol canım inşallah tüm evlatlarımızın rahatlığını görürüz.
(452 puan) tarafından
Bide son bişey sorabilir miyim? Oğlumu sünnet ettireli dört gün oldu kartın bardak kesip koyuyorum ne zamana kadar devam edeyim, dikişler ne zaman düşer ve doktorun verdiği kremi ne zamana kadar kullanayim? Ek olarak oğlumun testislerinde morarma oldu bu normal mi?
0 oy
(139 puan) tarafından
Ben kışın yaptırdım ve çok iyi denk geldi 8 ay oldu 4 aylık ken yaptırdım ve çok korkuyordum ağlar durmaz vs hiç öyle değilmiş yaaa yaptırdık geldik ve hiç bilmedi oğlum her zaman ki gibi geçti ne ağlama ne ağrı kesinlikle tavsiye ederim :)
0 oy
(57 puan) tarafından
Evet yapılır ve daha iyi üuileşiuor, pişik ter falan olmadan..10 gün önce sünnet ettim oğlumu lokal anestexiyle . sende lokal istiyorsan 6 aylık olmadan yap. 
0 oy
(117 puan) tarafından
Daha 3 gün önce yenidoğan sünneti yaptırdım. :) 3 haftalıkken. Kışın yapılmıyor olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Evindeki sıcaklık idealse neden olmasın.
0 oy
tarafından
Yaptir bence keske daha erken yaptırsaydin cok hareketlendirmeden yaptirmak en iyisi oluyor. Ama havanın soğuk ya da sıcak olması hic etken değil. Hastanade kalmıyorsun. Lokal oluyor zaten. 1 2 saate çıkartıyorlar. 1 haftaya iyileşiyor. Ilk gun zor oluyor sadece o kadar.
(452 puan) tarafından
Özel de mı yaptırdınız

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 356 göst.
28 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dorduncu (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 796 göst.
0 oy
7 cevap 349 göst.
10 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ali Asaf n Annesii♥️ (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 580 göst.
...