0 oy
263 göst.
Profil image 24-36 ay arası bebekler kategorisinde (344 puan) tarafından
Merhabalar benim bebeğim 2 yaşını doldurdu hatta 2 ay geçti bile. Bu aralar evde farklı etkinlikler yapma arayışındayım eşleştirme olsun kitap okuma olsun bulaşıkları beraber dizme,. çamaşırları beraber katlama gibi evde yaptığım işleri beraber yapma konusunda ya da pasta yapıyorsam onunla beraber yapma konusunda bir sıkıntı yok evde yaptığım çoğu şeyi beraber yapıyoruz ama artı olarak da değişik etkinlikler yapmayı düşünüyorum yani size söylemek istediğim acaba benim aklıma gelmeyen ama sizin severek yaptığınız güzel etkinlikler var mı az önce araştırdım parmak boyası diyor oyuncak saklama diyor bende nedense oyun hamurunu çok istiyorum bu aralar ama 3 yaş ve üzeri diyor sizce 2 yaş çok mu erken Ben küçük kardeşime çok oynatırdım oyun hamurunu beraber oynardık zaten kendi çocuğuma da tek vermeyi düşünmüyorum siz oynatıyor musunuz oyun hamuru ile neler oynatıyorsunuz.

3 Cevaplar

0 oy
(1,561 puan) tarafından
Bence sizin gozetiminiz oynayabilir artık oyun hamuruyla kitap boyama olabilir bu yaş aralıkları için etkinlik setleri satılıyor onlardan da alabilirsiniz henüz bebeğim küçük ama bunlar aklima geldi:)
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Biz 2 yaşında kreşteki gibi oynuyorduk 3 de sıkılıyor ama 2 de o da istyor parmak boya kevgire makarna geçirme kutıya top sokma vs. 2 yaş matematik kitapları fln var onları bitirmiştik bee yayınlarının taş oyunları var osman abalı gelişim seti var ingilizceyi konuşuyordu ben hep ingilizce konştm onunla head shoulders oyunu fln oynardık. hamur kum köpükle oynatıyordum 
Profil image (344 puan) tarafından
Bizde  mucit karınca serisini bitirdik. Kitap okumaya bayılıyor. Ama belli bir dönem sonra onlardan da sıkılıyorlar.
Profil image (344 puan) tarafından
Makarnayı bizde her şekil e koydum.  Hoşuna gidiyor ama . Boncuk dizme oyunu yumurta eşleştirme çorap eşleştirme bunun gibi çok yaptık . 3boyutlu tamir seti aldık çok seviyor ama bi küçük bebek daha olunca vidalar tehlikeli oluyor onu babası olunca çıkarıyoruz
(259 puan) tarafından
Eğer istanbuldaysanız kanyonda petshopun yanında bir kitapçı var yurtdışından getirdiği için değişik kitaplar oyunlar var ii bankasının hareketli kitapları da çok ilgi çekiyor bence yeter de artar bile her dk etkinlik de olmuyor yani :)
Profil image (344 puan) tarafından
Bursa canım iş bankasının kitaplarını görmüştüm
0 oy
(439 puan) tarafından
Adeda yayınları dikkati güçlendirme seti var 2 yaş olanı kullanabilirsiniz . Biz aldık çok begendik. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
1 cevap 174 göst.
26 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Y-A-S (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.
18 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Doğammm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
20 Ağustos 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Haticegndgms (446 puan) tarafından soruldu
...