+1 oy
376 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (355 puan) tarafından
tarafından kapalı
Biliyorum bu Post kapanacak ama yazmak içimi dökmek istedim. Bu soru cevap kısmına nezaman baksam hep olN sorular ya bebeklerini Başk bebekler ile kıyaslayan anneler ya da bebğinden BIKMIŞ ÇILIDIRMAK üzere olan anneler. Hanımlar siz ne istiyorsunuz? Hem her kıyasta sizin bebeğiniz en iyisi çıksın hem siz isteyince uyusun isteyince uyansın. 3 aylıkkkrn konuşsun. 5 aylıkken koşsun. yeter neden sürekli kıyaslıyorsunuz. Bir de sorulmadıpı halde bizde öyleyiz ciler var kadın tavsiye istemiş bebeğim uyumuyor neden olabilir demiş. Birileri (mutlaka her postum altında bunlardan da var) AYY CANIM BENIMKI SENİNKİNDEN DE AZ UYUYOR. sorulan sorunun cevabı bu mu yaa. Ama burada kendinizi kıyaslıyorsunuz. En zor bebek sizinki oluyor ozmanada en uyumayan en acıkan. Cidden bu bebebkerlinizden ne istiyorsunuz? 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

+3 oy
(924 puan) tarafından
Bunu neden elestiriyorsunuz ki birzaman sonra insan gercekten kaldiramiyor bazen baska annelerinde bu sikinti yasadigini duymaya ihtiyac duyuyoruz belki ... benmki seninkindende az uyuyor cevap mi demissin ama cevap bence. Demekki bu sorun benim bebegime ozel degil ve her bebegin boyle bir donemi var kimisi tek bakiyor tek buyutuyor sadece benmkide oyle denilmesi bile motive oluyor bebegi zayif olan anne kiyasliyor eve acaba yetemiyormuyum telasina dusuyor buraya hic ben cocuguma cok guzel bakiuorum guzel besliuorum yazan gordunux mu hayir  herkesin eksisi var ve burda danisiyoruz dertlesiyoruz amac o yani
(355 puan) tarafından
Ben kendimi ifade edemiyor muyum acaba benim eleştirdiğim şey bebeği ağladığı için çıldıracağım yazanlar. Ya da çok emdiği için ya da ne biliyim işte ilgi istediği bu çok saçma ve bebeklerin birbiri ile kıyaslaması da çok saçma. Dertleşmek değil bu.
(924 puan) tarafından
Sen cildirmadigins gore gayet guzel bakiyorsun demekki ama neden burdasin
(355 puan) tarafından
Buranın muhtarı mısınız? Evet bebeğime gayet güzel bakıyorum akıl sağlığım da iyi çok şükür?
(170 puan) tarafından
O kadar haklısınız ki..Kimse buraya bebegini şikayet amaclı yazmıyor..Evet her bebek özeldir.Gelişimi farklıdır...Hicbir çocugu diger çocukla kiyaslayamazsıniz..Ama bazen bir ďegişik tavsiyeye bile ihtiyac duyuyor insan..Benim bebeğimde hiç uyumuyor..Bazen bende yazıyorum..Şikayet etsem etmiş olsam gelip benim bebğimi buradaki anneler mi bakıyor hayır..Hiçbir anne bebeğini şikayet etmez ..Onlar bize Allah ın emaneti..Ama insanin yorulduğu daraldıgı zamanlar oluyor..Çıldıran annelerde gerçekden çıldırmıyor çok yorulduğu ićin yazıyordur buna emin olun;))
(924 puan) tarafından
Aklinizla ilgili birsey soylemedim cildiran annelerden bahsettiniz demekki sende cildirmiyorsun dedim ayrica komiksin muhtar falan buraya insanlari elestiren post acan sensin
-Reklam-
0 oy
(663 puan) tarafından
Hıc bir anne ewladından sikayetci olmaz sen hıc ewde bugunde hıc durmuyo cokm hareketlı neden yemıysun faln fılan dmıyo musun arkadaslarımnda bısey konhsmuyomusun 4 dortluj hıc bı sıtresıb sıkıntın yokmu acaba
(355 puan) tarafından
Yazdığınız şey çok komik geldi şuan hiçbir anne bebğinden şikayetçi olmaz mj postlara hiç bakıyorsunuz sanırım.  bebeği ağladığı için çok emdiği için kafayı yemek üzere olan Bi sürü kadın var burada.
Hayır hiç kimseden bebeği özellikle yeni doğan bebeği yüzünden çıldırmak üzere olduğunu duymadım. Ben burada 55 günlük bebeğime bağırdığını 1.5 yaşında kızını ittiğini balkonun kıyısına koyup düşse ne olur acaba diye düşündüğünü yazanları gördüm.
(663 puan) tarafından
Senın yazdıkların bana cok komik geldıde yazdım zaten sen eminim burdakı insanlardan dha sikayetci annesındr
(355 puan) tarafından
Evet hanımefendi haklısınız çok şikayetçiyim. Çok doğru bir tespit yapmışsınız tebrik ederim sizi.
0 oy
(17 puan) tarafından
Hic bir anne bebeyinden sikayetci olmaz.Bebeyi ne yaparsa yapsin,nasil olursa olsun onu annesinden bawka daha cok seven olamaz.Anne olmak cok zor bir saanat.Cok yoruluyorsun, bazen konusmak istersin yazarsin icini dokersin.Amma bebeyinin bir gulusu herweyi unutdurur yorgunluk falan kalmaz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 494 göst.
0 oy
7 cevap 739 göst.
0 oy
6 cevap 286 göst.
2 Temmuz 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Kızlarımveben (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
...