0 oy
1,217 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından

Yemek yerken bebeğim yanımızda oluyor. Biz yerken o da ağzını şapırdatıyor. Dayanamıyorum ağzına çok çok az veriyorum iştahla yiyor. Acaba ek gıdaya başlamak gerekir mi? Sadece anne sütü alıyor diye vermek istemiyorum ama nasıl iştahla yiyor bu sefer kıyamıyorum :)bebeğimin 4 aylık olmasına 10 gün var. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 4 aylık verdim aynı seykeri yapıyordu maşallah söyleme nazar değer 
(95 puan) tarafından
Allah nazarlardan korusun evlatlarımızı maşallah hepsine. İnşallah her daim iştahlı olurlar da bizi üzmezler beslenme konusunda
tarafından
Büyüdükçe huyları degiisyo canım benim oğlan da 11 aylık iştahı yerinde ama oyunlar peşinde kaciyo sürekli yemek yerken :)
(95 puan) tarafından
Gerçekten gün gün bile huy değiştiriyorlar. Büyüdükçe değişiyor afacanlar:))
tarafından
Neler gorcek o gözler az sabret :))
(186 puan) tarafından
Bunda nazar değecek ne var 3 aylık çocuğa ek gıda vermeye özenenler mi oluyor anlamadım
(95 puan) tarafından
Önyargılı davranıyorsunuz. Arkadaş iştahlı olmasına nazar değer diye dedi. Bende tutupta ek gıdaya başlayayım demiyorum sadece acaba yemek mi istiyor da öyle yapıyor diye sordum.
tarafından
Yanlis anladin evet iştahlı olmasına nazar değer dedim siz öyle anladnz napim
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
Kıyıyorsunuz gayet. Kıyamamak onun için en doğrusunu istemek siz ise onun için yanlış olanı yapıyorsunuz göz göre göre. Çocuk daha 4 ayını bile doldurmamış...
(95 puan) tarafından
Ek gıdaya başlayacağım demedim ki öyle Bi niyetim de yok zaten. Altı aya kadar vermeyeceğim ama acaba yemek mi istiyor da öyle yapıyor diye sorayım dedim. Çok şükür şu an emiyor öyle de devam allahın izniyle.
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Daha kucucuk bebege kendi yemeginden vererek kotuluk yapiyorsun aslinda. Tadini bilmesigi seyi cani cekemez. Sizi taklit ettigi icin agiz sapirdatiyor
(95 puan) tarafından
İstediğim beklediğim cevap bu aslında. Yani neden böyle yapıyor onu merak etmiştim sadece yoksa ek gıdaya başlamak gibi Bi niyetim yok. Çok şükür emiyor öyle de devam etsin allahın izniyle. Ama önyargıyla yaklaşan arkadaşları anlayamıyorum bir türlü.
(5,307 puan) tarafından
Yok sadece ek gidaya baslamak degil, tadimlik olsa bile kendi yemeginden verme cunku icinde tuz baharat salca vardir muhtemelen. Caninin cekmedigine emin olabilirsin :)
0 oy
(176 puan) tarafından
Yemeyi çiğnemeyi size baka baka öğrenecek, yediğinizden vererek kıymış oluyorsunuz zaten, alması gereken tek şey anne sütü. Bu kadar kıymetli bir şey varken, bir ömür yemek zorunda olacağı şeyleri şimdiden vermek iyilik değil. 
(95 puan) tarafından
Vermiyorum ki sadece bir iki kere çay kaşığının ucu ile verdim Bi daha da vermedim. Onda da tadını bile alamamıştır. Normalde altı aydan önce vermeyeceğim de sadece danışmak istedim.
0 oy
(221 puan) tarafından
6. ay sonunda geçilmeli bu ay erken canım
0 oy
(820 puan) tarafından
ben 6 aydan sonra verdim ek gıda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,769 göst.
18 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eylül54 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 587 göst.
6 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zelal Gizem (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
...