0 oy
587 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (490 puan) tarafından
9.5 aylık kızım var. Akşamları çay içerken vs ona vermediğimiz için çığlık ata ata ağlıyor. Bi rahat oturup bisey yiyemiyoruz. Yasayan varmı? 

17 Cevaplar

0 oy
(210 puan) tarafından

8 aylık oğlum var ve aynı durumu bizde yaşıyoruz özellikle ben ağzıma bişey götürürken tahammül edemiyo nereye kadar böyle gidicez bilmiyorum:ermm:

(490 puan) tarafından
Gerçekten çok zor. Artık bir çay içmeye hasret kaldım.
-Reklam-
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Bizimki ağlamaz ama çığlık atar dolayısıyla yanımızda olacaksa yemek sırasında ya ona da çorba yapıyorum ya da meyve veriyorum bize eşlik ediyor
(490 puan) tarafından
Bende bunu denedim. Ama onun yiyeceği bittimi çılgınlar gibi bağırıyor:) bezdik yani. Eşim 5 gün evde kaldı bu hafta. Seni çok iyi anladım diyor:)
0 oy
(8,959 puan) tarafından
Var. Oglum 23 aylik. 7-8 aylik oldugundan beri ne zaman biri bir yerde bir sey yese veya icse mutlaka o da yemek ister. Ya onun da bir seyler yiyebilecegi saatlerde yiyoruz ya da o uyuyunca yiyoruz. Ozellikle cips gibi zararli seyler yiyeceksek uyumasini bekliyoruz :) Baska cozum bulamadik maalesef.
(490 puan) tarafından
Gizli gizli yer olduk bizde :) hanımefendi tüm radikal kararlarını bize iletti bu akşam sağolsun. Kendini yerlere attı. Bir fındık için burnumu yoldu. :) sanırım rejime başlayacağım:)
0 oy
Profil image (1,072 puan) tarafından

Benmki 6 aylik olmak uzere ve son 1 haftadır bizede böyle yapıyor hatta cok şaşırdık hoşumuza gitti önce ama sonra sorun haline geldi çünkü sofrada ona verebileceğimiz bi şey yok :D üstelik ek gidaya tam geçmedik bile simdiye kadar havuç, kabak patates, şeftali ve yoğurt tattı o kadar. 

(490 puan) tarafından
En tatlı zamanlari. Herşeyi yedir en seveceği şeyler arasında brokoli var. Benim kızım bayılırdı. Şimdi yemiyor:)
0 oy
Profil image (1,658 puan) tarafından
Bizimde öyle ben de bize hazırladığım zaman onada evde yaptığım bebe bisküvisi meyve falan getiriyorum onada veriyorum  öyle idare ediyorum
(490 puan) tarafından
Çok zor ya gerçekten illalah ettik. Tuvaletin kapısında oturup beni bekliyor ağlıyor. :) kapıyı açık görürse direk geliyor kucağıma birlikte tuvalette oturuyoruz. Yapışık gibiyiz
Profil image (1,658 puan) tarafından
Aynen öyle canım yemek yapıyorum 1 saate mutfaktan çıkamıyorum ayaklarıma yapışık beraber haraket ediyoruz :D
(490 puan) tarafından
Zor zamanlar yavaş yavaş geliyor sanırım. Ilk 4 ay ne güzeldi ya koy pusete taşı mutfağa salona :) şimdi çay içmeye vakit yok. Çünkü çay içmek istiyor:)
Profil image (1,658 puan) tarafından
Aynen öyle her ysşın farklı sorunları olacak Allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil yinede :)
0 oy
tarafından
Yaninda su bile icemiyoruz bardagi siseyi ellemek istio o da icmek istio kahve iciyoruz ellemek istio birsey yerken de oyle illa tadacak. Cok riskli bisey degilse ben tattiriyorum herseyden 11 aylik oglum
(490 puan) tarafından
Bende tattiriyorum ama daha fazla istiyor:) dün kıbrıs tatlısı yapmıştım. Çatalın ucuyla verdik ve sonuç bu postu açtım:)
0 oy
(556 puan) tarafından
Tabiki çoğu bebiş öyle. Mama sandalyesi kurtarıcı. Oturtup önüne ayına uygun yiyecekler bırakın oyalansın siz de rahatça yiyip için. 
(490 puan) tarafından
Mama sandalyesinde mama harici oturmuyor. Önüne biseyler koyduğumuzda atıyor. Ki ara öğünlerde blv usulü yediriyorum. Mamalar kıymetli ama akşamları isyankar ergen:)
(556 puan) tarafından
O zaman zor :) bizim ki şimdilik oyalanıyor. Meyve, bazen galeta, hurma kendine göre atıştırmalık falan artık o an ne denk gelirse özellikle kabuklu karpuzla çok oyalanıyor ince ince kabuğuyla kesip veriyorum bayılıyor.
0 oy
(26 puan) tarafından
16 aylık bizde oyleyiz maalesef 
(490 puan) tarafından
Geçmiyor o zaman:) demekki çoğalarak bu devam edecek:)
0 oy
(798 puan) tarafından
Merak ediyorlar bizde öyleyiz pekmezi sulandırıp çay bardağına koyuyorum bu senin diyorum bitince bittiii diyorum bir daha bulaşmıyor.ona veremeyeceğim hiçbir şeyi yanında yemiyorum cips bisküvi dondurma vs.o uyuyunca yiyiyorum:)
(490 puan) tarafından
Maşallah bittiğini anlıyorsa bizimki daha idrak edemiyor sanırım :)
(798 puan) tarafından
Sizinki küçük daha.11.ayda öğrendi bittiyi ama ben hep bitti deyip bir daha vermedim zorladım zorlandım:)mama sandalyesi dışında müsade etmiyorum yemeğe e haliyle bizde masadayız kolay oluyor.yaşına girdi şimdi yemeği bitip mama sandalyesinden indiriyorum kucak istiyor 2 3 gündür e ben yiyiyorum daha .çözememiştim bugün hallettim mama sandalyesinin tepsisini çıkartıp onuda masaya dahil ettim sorun çözüldü
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Kız benim bebe 4 qylik daha o bile öyle bi uzanabilse elimizden alacak
(490 puan) tarafından
Ek gıdaya hazırlanıyorum annecim diyor size :)
(2,368 puan) tarafından
Sorma ya canımıza okuyacak belli  :)  çok hevesli inşallah sever  :)
0 oy
(6,408 puan) tarafından
11 aylık olmak üzere bizim ki de öyle tabiki vermiyoruz zamanla alışıyor yada onun yanında yiyip içemeyen dikkat ediyoruz 
(490 puan) tarafından
Aç kaldım yemin ederim:) bebek bisküvi veriyorum onunla oylanırken bende yemek yiyorum. Oysaki ilk onun karnını doyuruyorum. Ama hep aç:)
0 oy
(908 puan) tarafından
Bızım de oyle elma vb seyler veriyorum canım 
(490 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum ama elim ağzıma gittiği dakika bizde ipler kopuyor elma bir yere fırlatılıyor emzik bir yere ve isyan başlıyor:)
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ne guzel iste yemek yeyeme hevesli.ben o cay isterse suya az pekmez ilave edib veriyordum.sofrada cerez bulunduryordum atisdirmalik isterse onu veriyordum.borek felan isterse az bir sey veriyordum
(490 puan) tarafından
Bizim kız az ile idare edemiyor malesef :)
Hep ver modunda :)
(8,034 puan) tarafından
Masallah.o zaman ona uygun bir seyler koyun sofraya istediyi zaman onu verirsiniz.
0 oy
(689 puan) tarafından
8 buçuk aylık oğlum var durumlar aynı malesef mama sandalyesine oturtuyorum eline meyve falan veriyorum o onla oyalanirken hızlı bı sekilde yiyoruz çayı falanda o uyuduktan sonra anca:D ilk zamanlar hoşumuza gidiyordu ama bu bizde büyük bı sorun haline gelmeye başladı :)
(490 puan) tarafından
Aynen ya. Tatlı geliyordu en başlarda ama gün geçtikçe gerilmeye başladık. Ve asla hoş olmuyor. Dışardan biri görse bu çocuğu aç bırakıyor bunlar der:)
0 oy
(790 puan) tarafından
Aynı biz vallaha o uyurken yiyeblyrm onun yememesi icmemesi gereken şeyleri korkar olduk eşimde bende elimizde yiyecek görmesin hemen atılıyor 
(490 puan) tarafından
Bizde öyleyiz. Uyusada çay içsek Uyusada yemek yesek modundayız:)
(790 puan) tarafından
Vallana aynıyız bı benimki böyle zannediyodum normal o zaman:)
0 oy
(312 puan) tarafından
4 aylık bebeğim biz bir şeyler yerken ağzını açıyor istiyor gibi . Uzansa alıp yiyecek resmen
(490 puan) tarafından
Ek gıda sürecine az kaldı o yüzden yapıyor olabilir :)
0 oy
(7,202 puan) tarafından
9 buçuk ayligiz bizde yaşıyoruz bu durumu onun için çoğu şeyi evde yapmaya özen gösteriyorum ki istediğinde gönül rahatli ile vereyim 
(490 puan) tarafından
Dışarıda sorun yok. Evde olunca problem çok büyük:) mutlak ve mutlaka elindeki bitene kadar içmem yemem lazım. Yoksa feryat figan:)
(7,202 puan) tarafından
Aman olsun yemeyen çocuk fena oluyor en azından yemek için ağlıyor:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
8 cevap 1,773 göst.
18 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eylül54 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,228 göst.
14 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Emine aksoy (95 puan) tarafından soruldu
...