0 oy
186 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (25 puan) tarafından
Merhaba 7.5 aylık erkek bebegim var gece hala memede uyuyor emzik almadığı içinde bu alışkanlıktan kurtaramadım. Birazda tombik sadece oturuyor dönmeyi unuttu. Emekleme yok gece emmese belki biraz zayıfkayıp hareketlenir mi gece memede uyuma huyundan nasıl vazgeçirebilirim. 

2 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Merhaba benim kızımda 7.5 aylık oda sadece oturuyor dönüyor ama henüz sürünme yok ve kilolu ben mama ile besliyorum gece vermiyorum uyanmıyor zaten yani gece yemiyor ama hareketlerinin kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum ben bazı bebekler geç sürünüyor zayıflamasına gerek yok yani bence merak etmeyin zamanı gelince hareketlenir siz gece beslemeye devam edin istiyorsa :)
(25 puan) tarafından
Tesekkürler ederim yorum için. Aslında uyutmasada tüm gece emmesinden rahatsız degillim hosuma bile gidior. sadece çocugumu çok mu besliorum. Obez olmasınsan korkuorum. Ek gıdaylada arası iyi yemeyi sevior.
-Reklam-
0 oy
(1,668 puan) tarafından
eğer sadece anne sütü aliyorsa kilone kadar alirsa sağliksizdeğil daha küçuk gece beslenmesi kesmek için 
(25 puan) tarafından
Ek gıda da alıor gündüz ben işteyken kahvaltı ögen 12 13 arası emziriorum öglende sonra yemek ve meyve yiyor. Aksam eve gelince sürekli emmek istiyor. Gecede memede uyuyunca  sanki çok besliormusum gibi geliyor.

İlgili bir soru bulunamadı

...