0 oy
260 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (23 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar benim oğlumun testisleri yerindeydi sonra 2 3 ay önce yukarı çıkmış geçen Dr farketti aile Dr u ama kanala girmemiş dedi fazla yukarı çıkmamış dedi çocuk cerrahisine gidin dedi acaba ameliyat gerekir mi bu durum için çok endişeliyim yaşayan var mı

2 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Yaaa kimse yaşamadı mı bu durumu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim evet oyle bir durum oluyor. Bizde de oldu canim ileride cocuk problemi yaşar dedi. Tek dediği sey zibin giyinmesin bol giyinsin dedi. Yukari doğru baski olmasin dedi.
(23 puan) tarafından
Sonra indi mi peki kendiliğinden
tarafından
Daha 1 ay oldu canim söylediği ama arada bakıyorum ilk zamanki gibi oluyor sonra yine yukari toplanıyor. Ama en son gittiğimde bir testis söyledi utangaç diye sagda dedi ama bir sorun var gibi konuşmadi. Ama o zamandan beri büyük ve bol giyiniyor. Zibinlar 1 yas filan canim. Bebegim 5 bucuk aylik. Ama ameliyat filan bir sey demedi. Sadece ileri de çocuk problemi yasar olmaz cocugu dedi. Kucuk yukari doğru baskı yapacak seyler giydirme zibin hatta önermiyoruz dedi canim.
(23 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol oğlumda 9 aylık önceleri vardı ikiside aşağdaydı şimdi 2 3 aydır hep öyle yukarıda bizde pazartesi gidecez Dr endişeliyim niye böyle oldu zıbın bende açtım çıt çıtları şimdi giydirmiycem artık bende
tarafından
Valla bana da söyleyince şaşırdım zibin olayini onermiyoruz zaten erkek bebeklere ozellikle dedi yani bir cok bebek var zibinla filan dolaşıyor. Bizimkine denk geldi o da yani aslinda düşününce mantikli geldi eskiden zibin mi vardi yani. Ben bazilarini kestim alt kısımlarını bazıları da büyük bayagi. Kisin biraz zor oluyor yaz olsa problem değil de işte. Alt ust giydiriyorum ayni zamanda bir de ben tulumlarda baski yapar diye sadece gece giyiniyor canim. Insallah bir sey olmaz. Bir daha gittiğimde sorucam. Yürüyene kadar dikkat etmek lazım herhalde sonra sorun kalmaz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
7 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Baharerdem (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
31 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde acemianne1 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
31 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde acemianne1 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
18 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bebekgeldi (297 puan) tarafından soruldu
...