0 oy
187 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (490 puan) tarafından
32 günlük bebeğim dün akşam 7 den beri kakasini yapamıyor. Napabilirim ? Çok yorgun ve uykusuz kaldı. Sıkıştırıyor kendini ama olmuyor. Yapamayınca da bağırıyor. Öneriniz varmı? 
Bebek Ayı 32 günlük

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (233 puan) tarafından
Kulak çubuğunu zeytinyagina batır ve poposuna uyarı ver karnına yagla masaj yaptır bir cay kaşığı zeytinyağını ve bir cay kaşığı su yu karıştır ver sabah aksam işe yarar canım 10gune kadar yapmaması normal zamanla düzene girer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok az zeytinyağı içilir ama bebgın çok küçükmüş. Verilir mi tam emin değilim.

Masajlar yap karın bölgesine ,ayağını bi süre yukarıda tut .
0 oy
(300 puan) tarafından
Canım benimki 2 gün yapmadi aşırı huzursuzdu. Bor kaba sıcak su aldım. Islak mendili isladim. Sonra benegin bezini açıp makatini sildim etrafını sildim. Sıcağın etkisi ile hemen yaptı. İlk bebegimde de aynını yapardım. Makati kulak çubuğu ile  uyarmaya gerek kalmıyor. Islak mendil biraz sıcak.olsun ama yakmasın. Resmen elini çekmeden yapiyor.
(490 puan) tarafından
Bende sıcak su torbası yaptım karnına sırtına ayaklarının altına koydum birazcık yaptı. Uyudu gece mahfoldum. Ama bunuda denicem teşekkür ederim.
0 oy
(273 puan) tarafından
Benm bebegim 27 günlük doktor fitil verdi yapmazsa uygulayın diye bence zeytinyağ o bu filan deneme yani ben korkuyorum denemeye , fitil ide 1 gün yapmazsa uygula dedi ama anne sütüyle beslenen bebeklerde 15 gün normal diye biliyorum
(273 puan) tarafından
Bide ben poposuna krem sürerken oraya hafif baskı uuguluyorum bazen yapıyor öyle yapinca
(490 puan) tarafından
Bunuda denerim. Zeytinyağ falan mantıklı gelmiyor. Çocuğum çok küçük. Korkuyorum. Minicik poposu var. Fitilide yapamam heralde:) kremle masaj gibi sürerim. Uyanınca bakayım bi teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
1 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
22 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Serbaa (54 puan) tarafından soruldu
...