0 oy
508 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (213 puan) tarafından
Merhabalar iyi akşamlar arkadaşlar gaz sorunumuz kalmadı genelde sallayarak uyutuyorum yarım  saatte bir kalkmaya başladı uykusuzluk mahvetti beni varmı öneriniz uygulasam
Bebek Ayı 4,5

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diş var mı baktın mı? Bizim 4aylık çıktı. Ozaman çok huy değiştrmişti. Kolik bebek müzikleri yada ninnileri dinletebilirsin. 
(213 puan) tarafından
Diş yok doktorumuz 1 ay önce yerleri oluşmaya başlamış dedi
tarafından
Doğrudue cnm. Yerlerine oturuyorlar ondan.
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Şşş pat yöntemiyle sallamadan uyumayi ogretmeyi dene.Her uyku döngüsü bittiginde uyanip senin tekrar ayni sekilde uyutmani istiyor.Bizde ayni durumdayiz bi cok kitap okudum bu konuda.maalesef senin durumun bu sallamadan uyutabilmen lazim .arastir bu yontemi kararli ol yaparsin .bu sayede bebegin kendi kendine uyumayi ogrenecek uyku dongusu bitse dahi sana ihtiyac duymadan geri donebilecektir.
(213 puan) tarafından
Evet canım haklısın bu konu bayagidir aklımda ama cesaret edemiyorum çok mız mız ağlıyo ve ben atlamasına dayanamıyorum aşılarını bile ben yaptiramiyorum uyku eğitimini vermeyi çok istiyorum ama cesaretim yok iste
(65 puan) tarafından
Kiyamiyosun ama bence ona bu sekilde daha buyuk kotuluk yapiyosun .Bu sekilde en fazla 20 gun suruyo ve bitiyo.2-3 gun yogun aglamali sadece .aglatmadan uyku egitimi şş pat .vermessen aylar belki yillarca uyumayacak seni zorlicak kwndi zorlancak .Agac yasken egilir .Kucukken daha kolay ver gitsin .iyice hareketlenince besiktede durmaz .Senin ruh sagligin yerinde olca ve uyucaksin yiceksinki gerkli enerjin olsun bebeginle verimli zaman gecir .Brbeginde uyusunki mutlu bi bebek olsun .uyuyan cocugun zeka gelisimi daha ileri boyuta varir unutma .
(65 puan) tarafından
Bebeginiz uykuyu cok sevecek isimli kitap var onu okumani tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
7 cevap 398 göst.
3 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nefes Durum (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 896 göst.
8 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayşegül123 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 278 göst.
...