0 oy
234 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (68 puan) tarafından
Merhaba , bebeğim doğduğunda hemanjiyomu yoktu 40 günlük gibi farkettim. Küçük bir noktaydi.suan 3.5 aylık büyümeye devam ediyor.cenesinin hemen altında sizce zamanla geçer mi ?

4 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Benim yeğenimin koltuk altında vardı altı aylıkken fark ettik erimesi için tansiyon ilacı verdi doktor hiç faydası olmadı aksine günden güne büyüdü goturdugumuz doktor ameliyatının olmadığını söyledi aylarca yanlış tedavi uygulandı daha sonra başka bir doktora götürdük o ameliyatini yaptı kurtulduk şükür sizde iyi araştırın bir doktorla kalmayın derim çok geçmiş olsun
(68 puan) tarafından
Hangi şehir de oldu ameliyati
(68 puan) tarafından
Bide kaç yaşında oldu ameliyatını
(31 puan) tarafından
Adana. bir buçuk yaşındaydı
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Merhaba, aynı problem bizde de var. 3 aylıkken kulağında iğne deliği kadar ufaktı 20 günde mercimek tanesi kadar oldu. Doktora gittik her hafta fotoğrafını çek takip edelim dedi. 9 aya kadar büyür sonra kendiliğinden küçülüp yok olur dedi. Zaman zaman sızıntı oluyordu ve çok küçük bir deri parçası tutmaya başladı onu. Geçen hafta patladı ve çok fazla kanama oldu. Hastanede 3 saat kanamayı durdurmaya çalıştılar. O günden beri kaç doktora gittim hiçbir çözüm söylemediler. Hepsi takip edicez diyor. Tekrar kanama olur diye korku içindeyim sürekli. Eliyle oynayıp kanatmasın diye bandaj yapıyorum. Çocukta travma oluştu kulağına doğru bakıcak olsam ağlıyor hemen. Diyeceğim o ki doktorlar kendiliğinden yok olur diyorlar tedavi onermiyorlar fakat kanama durumunda durdurmak zor oluyor. O yüzden mutlaka dikkat edin bence. Üzerinin çok kurumamasına özen gösterin mutlaka. 
(10 puan) tarafından
Bu arada belirtmeyi unuttum bizde iki tane vardı biri ciltte düz duruyor. Patlayan hemanjiyomu su toplaması gibi dışa doğru büyümüştü.
(31 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcınız olsun her kontrole gittiğimizde doktorun yanından ağlayarak çıkıyorduk kanama olursa durduramayiz diyordu sürekli doktor ameliyatida bunun için yapmiyorlardi zaten ama başka bir doktor ameliyatla aldı size her hangi bir tedavi  uygulamadılar mi ilaç falan
(10 puan) tarafından
Maalesef hiçbir tedavi uygulanmadı. Doğru düzgün ilgilenmediler bile. En son gittiğimiz doktor tekrar kanama olursa lazerle yakılması gerekiyor dedi ama onun  öncesinde tedavi etmiyorlar. Bende sürekli korku içindeyim kanama olmasın diye bandaj yapıyorum eli gidiyor sürekli yaraya. Doktor araştırmaya devam ediyorum bir yandanda.
(68 puan) tarafından
Devamlı kantoron ve hametan sürüyorum. Bizde de patlama oldu. Çok uzun süre kanamadı sizde niye çok oldu ki kanama. İns rabbim evlatlarimiza sağlık versin çok üzülüyorum.
(68 puan) tarafından
Bizde de patlayan hemantijom dışa fogru büyüdü benim gittiğim doktorlar 18 aya kadar büyüme devam edebilir eğer büyümesi durup kuculmezse ilaç tedavisi basliycaklar.Duruma göre ameliyat
(10 puan) tarafından
Amin inşallah, sizin tekrar patlayan yer büyümüş müydü? Bizde yine eski haline döndü tekrar büyüdü korkudan kapatıyorum sürekli orayı. Tekrar doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.
(68 puan) tarafından
Patlayan yer büyüdü evet ama bence kapatma hava alması önemlidir diye düşünüyorum
0 oy
(187 puan) tarafından
Merak ettim kusura bakmayın ilk defa duyuyorum netten baktım şimdi çok geçmiş olsun inşallah düzelir. Doğumdan sonra mı oldu yoksa doğum yaparken varmiydi
0 oy
(314 puan) tarafından
Ay bende bilmiyordum netten baktım da türlü türlü hastalık var. Allah yardımcınız olsun. Neden olur muş bu anne karnında acaba? 
(68 puan) tarafından
Sebebi bilinmiyor , bitkisel bı tedavisi de yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
19 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bilinmiyorrr1 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
19 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bilinmiyorrr1 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 468 göst.
0 oy
4 cevap 267 göst.
10 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Burcin_ılkim (22 puan) tarafından soruldu
...