0 oy
257 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (152 puan) tarafından
Nasıl anlatacağımı bilemiyorum oğlum uyurken ağlayarak uyanıyor sonra kucağıma alıyorum ağlamasını fazlalastiriyir ve bir yere bakıyor kalıyor ama o bakma süresinde hemen başka odaya başka yöne cevirince yine ağlıyor yani uzun uzun çalmıyor ama gözleri fal taşı gibi açık oluyor sonra yine donup kalıyor tekrar tekrar ağlıyor bu iki defa başıma geldi geçen ay birde dün kilitlenme olmuyor nazara bağlıyorum genellikle eşim delice sevdiğinde yada çok görüntülü konuşmada birine gösterince oluyor ama yine tecrübeli annelere sormak istiyorum her ay doktor kontrollerini yapıyorum çok sağlıklı bir bebek ama bunu hiç söylemedim bir kez olunca uykuda korktu diye düşündüm dünde başıma gelince caresiz kararsız kaldım kimse hastane yollarına düşmek istemez ama mecbursak tabiki her halükarda götürürüm rabbim bütün hasta çocuklara şifa versin bizlere evlatlarımızı bağışlasın cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bebek Ayı 10

1 cevap

+1 oy
(8,962 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bebeginiz dis cikariyor olabilir. Bir de 10. ayda bir buyume atagi var. O da zorluyor olabilir. Uykudan aglayarak uyanmanin nedeni genelde atak ya da dis oluyor. Dalma nöbetinde gozler yukari doğru kilitlenir, soluk alip vermesi yavaslar. Cevirdiginiz gibi duzelmez. Sanki kucaginizda oyuncak bebek tutuyormus gibi hissedersiniz. Bebek tepkisiz olur. Sizinki pek epilepsiye benzemiyor ama yine de tedbirli olmak adina bu dalma anlarinin bir videosunu cekip rutin kontrolunde cocuk doktoruna gosterin. O gerekli gorurse sizi çocuk nörolojiye yönlendirir.
(132 puan) tarafından
Merve hanım affınıza sığınarak soruyorum ama mesleğinizi çok merak ettim. Bu sitede çok bilgili ve faydalı yorumlar yapıyorsunuz.
(8,962 puan) tarafından
Estagfurullah, tesekkur ederim. Daha once muhasebeciydim. Su an oglumun hastalığı sebebiyle gonullu ev hanimiyim :) Yorum yapmadan once bilmedigim ve ilgimi ceken bir konuysa mutlaka guvenilir kaynaklardan arastirma yapiyorum. Bir kisiye bile en ufak faydam oluyorsa ne mutlu bana.
(132 puan) tarafından
Allah razı olsun. oğlunuza da çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.
(8,962 puan) tarafından
Allah sizden de razi olsun. Sagolun, Allah tum sifa bekleyen yavrularimiza sifa versin.
(152 puan) tarafından
Gercekten yukardaki arkadaşımda dediği gibi çok bilgili bir aciklama olmuş Merve hanım çok teşekkür ederim içimden sıkıntım su gibi akıp gitti dediklerinizi dikkate alicam çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanlar var minettarım
(8,962 puan) tarafından
Rica ederim, boyle bir seyde insanin nasil panik oldugunu cok iyi biliyorum. Sizin gibi cocugunda degisiklikleri hemen fark edip gozlemleyen anneler de iyi ki var. Saglikla buyusun minik :)
(152 puan) tarafından
Sizde sağlıkla buyutun inşallah :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 761 göst.
29 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde rabikooo (11 puan) tarafından soruldu
...