0 oy
340 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (49 puan) tarafından
tarafından kapalı
Anneler bebeğim 1 hafta küvezde yattı çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık ama doktorlar ROP göz muayenesi yapılması lazım diyor küvezde oksijen aldığı için ROP istiyorlar yaptıran var mı öneren var mı ne diyorsunuz ?? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(982 puan) tarafından
Biz yaptırdık kızımıza. Gözüne bir damla damlatıyor ve gözbebeğinin büyümesi bekleniyor yarım saat kadar. Ardından muayene karşıdan cihazla fln bakıyorlar genetik bir problem varmı yokmu diye basit bir işlem bence mutlaka yaptırın. Bizde küvezde kalma vs olmadığı halde dr yaptır demişti. 
(49 puan) tarafından
Erken mi doğdu canım bebeğin
(982 puan) tarafından
Yok sezeryanla 38 de doğduk ancak göz pınarlarından sağ taraf tıkalı masaj yaparak düzene soktuk çocuk dr sadece damla veriyordu çapaklanması için dedik geçmiyor göze götürdük göz dr ben gelen her bebeğe tavsiyr ederim genetik bi problem varmı bakmak için demişti bizde yaptırdık
-Reklam-
0 oy
(655 puan) tarafından
Göz değil ama antibiyotik ilaç aldığı için kulak testi istetmişlerdi bizdende tekrar. Yaptırdık şükür sorun çıkmadı. Bazı çocuklarda bazı tedavilerde sonra sorunlar olabiliyormuş. O yüzden yaptırın içiniz rahat etsin derim. 
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Kızım prematüreydi o yüzden istedi doktoru yaptırdık bir sıkıntı olmadı . Gözün arkasına bakıyorlar gelişimi tam anlamıyla tamamlandı mi diye . Sonucu güzel çıktı 6. Ayda tekrar kontrolümüz var . Ameliyathane ortamında bakıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
0 cevap 250 göst.
...