0 oy
185 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,627 puan) tarafından
Kızım 2 hafta sonra tam 18 aylık olacak.

4-5 gündür geceleri alakasız saatlerde ağlıyor sık sık uyanıyor. Gündüz tek uykusu vardı o da kısaldı.

Gündüzleri çok inatlaşıyor. Yapma dediğimi bile bile yapıyor ya da bişeyi ısrarla istiyor. Bazen ı ıh desem direkt başlıyor ağlamaya. Ota b.ka ağladığı günler oluyor afedersiniz.

Önceden bu kadar değildi. Ben de çok tahammülsüz oldum. Bi iki gün bağırdım ettim tutamadım hiç kendimi. Bugün toparladım biraz. Geçicidir bağırmanın bi faydası yok diye. Net şekilde olmaz diyorum. Bi taraftan Allahım yine ağlamaya başlamasa bari diye dua ediyorum. Bunaldım biraz.

Bu nedir ne zamana kadar sürer? :( Atak takvimine baktım atağı da bitirmişiz yok yani.

6 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından
Bende de durum aynı , oğlum 18 aylık oldu . Ama önceleri hiç böyle huyları yoktu  geceleri uykudan uyanıp sürekli olarak ağlayıp durmuyor gündüz de aynı şekilde bir şey diyemiyorum inatla ağlamaya başlıyor hayır yapma dediğim de inadima onu yapıyor.. çok zor bir süreç şuan benim için çoğu zaman kendimi tutamayıp kızıyorum sonrasında hüngür hüngür ona sarılıp aglyrm değmiyor hiç bsy ona kizmama ama işte uykusuzluk yorgunluk sabırsızlk bizide sıkıyor haliyle .. tez zamanda duzelmeleri ümidiyle .... Yoksa ben tukenecegim...
(1,627 puan) tarafından
Ben baya bi sinirlenmeye başladım her hareketine. Kontrolden çıktım sanki. Eşim de şoka girdi. Bugün topladım kendimi. Tutmaya çalışıcam napalım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
18. Ay atagi var bildiğim kadarıyla canim. Son atak. Aile kavramlarını ogreniyor bu aydan sonra.
(1,627 puan) tarafından
Evet baktım canım. Yeni bitirmiş görünüyoruz o atağı 1 hafta olmuş. Bakalım belki bizim atak uzamıştır bi iki hafta daha sabredelim sonunda bişeyler öğrenmiş olacak diyerekten:)
tarafından
Boyld diye diye ayları geçirdik valla  :D
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Benimki de 18 aylık.  Sanırım 2 yaş sendromuna merhaba dedik. İnat ki ne inat yırtıyor kendini. Sürekli ağlıyor. Huyu bu diyip geçiyorum artık. Uyanma olayı diş kaynaklı olabiliyor. Ya da destekli uyuyorsa sık sık uyanabilir.
(1,627 puan) tarafından
Aşırı ağladıysa diş granülü veriyorum. Uyandığında pış pış yapıyorum. Susmazsa kucağıma alıyorum susunca yatırıyorum:/
Ya da diyorum ben mi yaptım böyle, sınırlarını net koymamıştım diye
(3,758 puan) tarafından
Destek olunca sık uyaniyorlar maalesef. Kimi zaman kendi kendine uykuya geçirmek çok zor oluyor.
0 oy
(996 puan) tarafından
18 ayda uyku gerılemesı var bı 10 gun kadar surer sız bagırmadan sessiz bı ortamda yatagından cıkarmayın kendı kendıne oynasın uyucak pes edip 
(1,627 puan) tarafından
10 gün iyiymiş ya neler atlattık biz inşallah bu da biter:)
(996 puan) tarafından
İnsallah canım ama uyku saatinde uyumuyor diye kaldırma gecen gece 1 de uyandı kaldırmadım 4 bucuk gıbı kendi uyudu kaldırsam her aksam oyun oynamak ıcın kalkıcaktı cunku 5 aydan beri kendım uyku duzenı olusturdum cok bozulmuyor ataklarda felan gecen ılk kez oldu onuda atlattım
(1,627 puan) tarafından
Hiç mi dokunmuyorsun almıyorsun yani? Çok ağlıyor o zaman yine de bekliyor musun?
0 oy
(578 puan) tarafından
22 aydan sesleniyorum. Bizde de durum 4 aydır aynı. Üstelik şiödi yemek yememe de eklendi. Uyku sorunu. Eşim de ben de artık tükendik. Ne zaman geçer, nasıl geçer hiç bilmiyorum 
(1,627 puan) tarafından
Acaba sendrom falan mı ki? Yoksa düşünüyorum benden mi kaynaklı bu kadar mızmız olması, hakimiyeti iyice ele almaya çalışıyor falan diye.
(578 puan) tarafından
Sanırım karakter, huy. Sesimi 22 aydır hiç yükseltmedim. Taleplerine hayır demedim. İstediği şeyleri wrtelemedim. Mesela öğle uykusundan utansın kesinlikle 1 saat ağlıyor. Ne kadar uyursa uyusun.
0 oy
(146 puan) tarafından

Bizde de durumlar aynı anlattığınız gibi gece 10 dakikada bir ağlayarak uyanıyor dişten desem görünürde dişte yok artık ataktan mı bilemiyorum inşaallah biran önce geçer. :ermm:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
18 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
10 Mayıs 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kadriye51 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 371 göst.
1 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Meleknurlu (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
...