0 oy
340 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (202 puan) tarafından
Oğlum 15.aya yeni girecek 1ay oldu bir azı dişi çıktı. Ama yaklaşık 1haftadır her gece aynı saatlerde uyanıp ağlıyor sürekli emmek istiyor tekrar uykuya geçmesi en az 2saat sürüyor 1gibi uyandı saat 3 oldu anca uyudu. Oda sürekli emerek. Emiyor emiyor sonra yine mızmızlanıyor emzik veriyorum susuyor sonra emziği atıveriyor yine emmek istiyor bi meme bi emzik gidiyoruz uyuyana kadar. Ama uykusuzluk mahvetti artık neyapmalı gündüzde tek uyku yaptı 2.5 saat uyudu 15.00 de uyandı akşam 21.00 da yatırdım. Yani aşırı uykusuzluk yada çok uyudu desem oda yok. Ağrısımı oluyor diye yatmadan calpolde veriyorum arada.  Ama sebebi bilemiyince de hep ilaç vermekde istemiyorum. Diş ten desem çıkalı 1ay olmuş ağrısı sürermi bukadar.

3 Cevaplar

+1 oy
(1,556 puan) tarafından
Ağrısı o kadar sürmez. Başka gelen diş yoksa alışkanlık haline getirmiştir o yüzden uyanıyordur. Biraz direnip gece beslenmesini tamamen kesebilirsiniz zaten büyümüş artık. Uyandığında onun güvende olduğunu bildiğiniz bir yerde yanındayken uyumaya devam edebilirsiniz. Kendi yatağınıza alıp elleriyle oyun oynayıp mayıştıktan sonra yerine koyabilirsiniz. Uyuma saatini 1 saat kadar erteleyebilirsiniz. Gün içinde mutlaka yorulmasını sağlayın. Özellikle gündüz uykusundan sonra
(202 puan) tarafından
Teşekkür ederim, akşama kadar oyun oynuyoruz henüz yürümeye başlamadığı için elinden tutup gezdiriyorum evde aktivitesi iyi.  Yoruluyor artık iyicedahada fazla uzatamıyorum akşam uykusunu çok huusuzlanıyor çünkü. Dedğiniz gibi alışkanlık yaptı ama meme vermemeyi denedim tam 3saat ağladı durdu taki alana kadar. Yani gecenin bi saati okadar direnmeye dayanamadım sonunda pes ettim. Emince uyusa hemen onada razıym uykuyadalması çok sürüyor emzik gibi ağzında sürekli meme:)
(202 puan) tarafından
Bazen ağlayıp kalktığında yataktan uyuyorgibi yapıtoruz kendi dalsın tekrardiye biraz ağlamasına izin veriyorum baltum olmuyor inliyor apartman babası uyanıyor niye ağlatıyorsun diye kızıyor  sonra onun sesine iyice açılıyor gözleri. Babası da uyanmasın diye mecbur kalıyorum yine emzirmeye. Yani ortam müsait olsa deneyeceğim memeyi kesmeyi ama işte.
-Reklam-
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Oglum 15 aylik olacak 15 inde o da geceleri ağlayarak uyanıyor ama o şuan 3.azi disi patlatacak ucu görünüyor damak içinden disten durmuyor yoksa sabaha kadar uyurdu iştahsızlık da basladi ağrıdan çiğnemiyor belki senin bebisin de diğer disleri yerlesiyordur çıkmadan da ağrı yapıyorlar biz diğer dişlerde zorlanmadık ama azilar ve köpekler kaldı sona onlar zorluyo gerçekten bazen oglum da öyle yapıyor 2 saat oynadığımızı bilirim sanırım biraz da büyüdükleri için daha fazla şeyler yapmak istiyolar bu yüzden de uyumuyolar 
(202 puan) tarafından
Aynen bizimde öyle azılar ve köpek dişleri kaldı azı dişin biri çıktı altta ama diğerleri henüz görünmüyor belki yakındır ama işte bilemediğim için ağrı kesicide vermiyorum herzaman.bazen yatarken veriyorum ama yattıktan 3.5 saat sonra uyanıyor mutlaka hep emmek istiyor. Yoksa uykusu iyiydi . Enfazla 1kere uyanırdı emerken hemen uyurdu sorun olmazdı. Benim oğlumunda iştahsızlığı var saatlerce aç kalıyor açlıktan ağlıyor ama yemek verince kafayı çeviriyor sadece ekmek yemek istiyor bazen kandırarak veriyorum oyunla falan zorla bir öğün yedirmek inanın 1saat sürüyor. Bunlar bir süreçtir umarım her ay farklı huyları çıkacak. Düzekecek inşallah.
(2,202 puan) tarafından
Inşallah cnm sanırım hepsi aynı bi günleri bi günlerini tutmuyor biz anneler üzülüyoruz ama onlari da anlamak lazim
(202 puan) tarafından
:) çok teşekkür ederim...
(2,202 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(33 puan) tarafından
Merhabalar bebeğinizin uykusu düzeldi mi
(202 puan) tarafından
Merhaba, 3-4 aydır düzelmişti sıkıntı yoktu ama biz evi taşıdık yakın dönemde ve bu taşınma süreci oğlumu çok etkiledi alışması çok uzun sürdü bütün uyku düzenimiz alt üst oldu geceleri  nerdeyse saatbaşı uyanıp ağlar oldu yanıma yatmak istiyor emmeden uyumuyor üstüne birde 2yaş sendromu denilen gündüzleri öfke patlamaları herşeye ağlayıp tepinmeside eklenince aşırı yıprandım. Hala da böyle uyuyoruz geceleri yanımda emerek uyuyor iyice dalınca yatağına koyuyorum. Sonra tekrar uyanıyor yine aynı sabaha kadar bu şekilde malesef.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 172 göst.
29 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 1bebek1anne (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
18 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde EzgiCaglayan (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
...