0 oy
163 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (155 puan) tarafından
Sevgili anneler selam. Kızım 2bucuk aylık. Hem meme hem mama olarak ileriliyoruz . Sütüm fazla değil çünkü. Bebeğimi önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Fakat 3 gündür kızjm biberon alırken ağlıyor ağzında tutunca zarzor yiyor ama önceden 90 cc mamayı hep yiyen bebek yarısını ancak yiyor ? Sizce bu durumun sebebi nedir aynı durumu yaşayan var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Bende ayni seyleri yasiyorumm az once sordum ayni soruyuu varsa dermani bende bekliyorum burda 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şiringayla vermeyi denedinmi canım ama normal şiringayla değil. İnsülin ignesiyle. Ben kızım 3 ay öyle besledim
0 oy
(4 puan) tarafından
Benim kızım da aynı 2 buçuk aylik bende emziriyorrum ama sütüm az olduğu  icin mama ile destekliyorum aynı şekilde biberonu kabul etmiyor zar-zor 30 cc içiyor sonrasını icemiyor sebebi Artık biberonla memeyi ayırt  edebiliyorlar bu yüzden kabul etmiyor biberonu ama nasıl çözüm bulmam gerektiğini bende bilmiyorum 
0 oy
(219 puan) tarafından
Benim de sütüm yetmiyor uykusuz kalıyorum uyuyunca geliyor ama bebek uyumuyor bende uyumuyorum bu sefer açlıktan uyumuyor çok zor durumdayım sütüm yok damla daa geliyor bitiyor gözümün içine bakınca çok üzülüyorum mama veriyorum biberon başlığını tutmuyor çiğner gibi yapıyor ağzında pamukçuk da var ondan mı acaba diyorum bilmiyorum ya kaşıkla da verdim ama kaşıkla da olacak iş değil verene kadar buz gibi oluyor sizce biberon başlığından dolayı mı tutmuyor ? 

İlgili bir soru bulunamadı

...