0 oy
177 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (67 puan) tarafından
Gaz için metsil damla kullanıyorum etkisi oluyor ama hala uykusu yok geceleri hem o hem ben için sıkıntı oluyor.. bebeğim gündüz de uyuyor ama benim sabrım tükeniyor başım zonk zonk uykusuzluk beni tüketiyor.. ne yapayım ne edeyim bilmiyorum.. annem sabırlı ol diyip duruyor ama çok zor.. daha ne kadar böyle sürecek bu iş..

5 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
2 3 ay kadar falan surdu benimki uykusuzluk gogsumun hep yara olmasi cok zordu sonra duzeliyor ama sabret 
-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından
Gerçelten çok zor ama yenidoğan dönemini oluyor böyle malesef. Sabır sabır sabır. Tokluğundan emin oluyorsanız siz harici birisi geceleri baksın iki günde bir gün içinde de başlçka evladınız yok o uyursa hemen yatın. Uyumasanızda olur ama yatın. 

Bir bardak kaynamış suya bi çay kaşığı mümkünse tane kimyon atın üstünü kağatın sibe çökünce siz için bebeği o da rahatlatır. Bol bol karın maaajı yapın.  Ama en çok dayanın. Geçecek zor gelecek ama geçecek. Analığın hakkı ödenmez.
0 oy
(11 puan) tarafından
3 aydan sonra düzelir diyorlar benim bebeğim de 47 günlük ve bizde de var gaz sıkıntısı ben masaj ve hareket yaptırıyorum duş çok iyi geliyor birde ben rezene kimyon çayı içiyorum hem süt arttiriyor hem gazına iyi geliyor ben faydasını gördüm Allah yardımcımız olsun
0 oy
Profil image (281 puan) tarafından
Yolun daha başındasin. Gaz bitse ataklar var diş çıkarması var alışırsın zamanla
0 oy
(270 puan) tarafından
Canım metsil  ni işine yaramaz Osicol damla al çok faydasını görürsün nurse harveys bitkisel şurup da iyi en etki eden Osicol damla 
...