0 oy
665 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (77 puan) tarafından

Bebeğim hasta. Doktora gittik ilerlemeden önlem alalım diye..antibiyotiklik değil dedi neyseki. Ama yine de influenza testi yaptırdı negatif çıktı çok şükür. Sadece zaditen damla verdi . Ateşi çıkarsa cslpol ver dedi. 2 gün oldu. Ama cocugum sanki daha kötü . Gerçi demişti artarak geçecek diye ama. Rewmen nefes alamıyor. Balgamı iyice arttı. Burnu tıkalı. İlç da sersemlik ypıyor. Tecrübeli anneler bu ilacı kullnn ve ne zAman işe yarayacağını bilen var mı. Gülümsemesine hasretim çocugumun.

Bebek Ayı 6 buçuk

2 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Ben zaditen şurup kullandım 5 gün kullan dediler açıkçası iyi de geldi kızımda balgam, geceleri uykuda hırıltı vardı geçti. Sersemlik yaptığı doğru uyku uyumayan kızım o şurup ile güzel uyumuştu siz düzenli kullanın faydalı olacaktır ben doktor ilk antibiyotik verdiğinde 5 gün kullanıp bıraktım hastalık tekrarladı  başka doktora götürdüm durumu anlattım o da bana zaditen ile birlikte başka ilaçlar da verdi düzenli kullanım şart. 
(77 puan) tarafından
2 gündür veriyorum ben de arttı sanki hırıltısı burun tıkanıklığı. Kimi iyi demiş kimi kötü. Ne yapacağımı  şaşırdım . Çocuğuma tek faydası uyumadığı iki geceden sonra uyudu. İnşallah sabaha daha rahatlamış olur.
(120 puan) tarafından
İnşallah faydalı olur yani bilmiyorum başka ilaçlar ile birlikte kullandım ben faydalı oldu bence zaten zaditen uyutup dinlenerek iyileşmesini destekliyor bizim aldığımız uyku yapan soğuk algınlığı ilaçları gibi.
(77 puan) tarafından
Faydalı olmadı daha da arttı balgamı burnu tıkalı  bu gve hıc nefes alamadı sesi kısıldı mınıcık bebeğin. Emmek ıstemıyor . Şimdi sağlık ocağına gidiyorum.
(120 puan) tarafından
Burun tıkanıklığı için damla vermediler mi bana vermişlerdi ama almamıştım çünkü fazla yoktu ama gece hırıltı öksürük vardı uyuyamıyordu zaten balgam sökücü ve alerjik rinit diye 3 şurup kullandım birinin adı ıburamin. Biz öyle atlattık. Çok geçmiş olsun
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Sağlık ocağı doktoru da damla yeterli dedi. Antibiyotik yazıyorum ama bır kaç gün daha kullanma hırıltısı sadece boğazında dedi. Böyle böyle geçecek beslenmesine dikkat et dedi . Burnunu temizle bol bol dedi.. haftasonu da böyle geçecek bakalım. Dışarda temiz hava da iyi geldi miniğime. Uyuyor şimdi. İnşallah uyanınca mutlu uyanır. Ek gıdayı da reddediyor. Beni zor emiyor. Resmen yüzü küçüldü 2 günde.
(120 puan) tarafından
Balgam olunca iştahsız olurlarmış yemezlermiş bana da götürdüğüm 2. Doktor söyledi ve balık yağı yazdı. Ben 2 yaş sendromu ile uğraşıyorum bir aydır. Her ayları çok daha zor geçiyor. Allah şifa versin inşallah.
(77 puan) tarafından
Allah sizin de yardımcınız olsun . 2 yaş sendromu da fena bişey. Şimdi biraz daha iyi gibi inşllh gece rahat geçer
(120 puan) tarafından
İlaç etkisi işte ancak etki ediyor demek. Ben ilk doktora gittim antibiyotik verdi kızım pişik oldu ben de ilacı bıraktım hastalık tekrarladı o yüzden 2. Defa doktora gittim farklı ilaçlar aldım. 2 yaş sendromu insanda sabır bırakmıyor. Sinir, stres, yorgunluk hepsi bir arada
(120 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu arada
-Reklam-
0 oy
Profil image (311 puan) tarafından
Canm benim oğlum da grip olmuştu öksürük şurubu vermiyorum dedi zatiden yazdı bide calpol 4saat arayla ver dedi calpolu da ateşi çıktığı için zatiden hiç bir işe yaramadı çocuk balgam ckaramyor du öne doğru egiltn öksürünce dedi yürüyor dedinde evet demişti öksürük geçmeyince sağlık ocağına gttk anlattı o doktor lar çok biliyor dedi ve öksürük şurubu yazdı onunla gecdi arada bir öksürünce iyi geliyor veriyorum geçiyor
Profil image (311 puan) tarafından
Onun damlasını alerji olduğun da vermişti gripkende öksürük şurubu yerine verdi antibiyotik şurupta vermişti gecdi çok şükür geçmiş olsun sizede
(77 puan) tarafından
Ateşi çok yok gunde 1 kere çıkınca veriyorum calpol ama zaditen sabah akşaö veriyorum. Dediğiniz gibi işe yaramazsa yarın da cuma günü sağlık ocağına gitmey düşünüyorum. Ama inşallah yarar.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 649 göst.
0 oy
9 cevap 259 göst.
3 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeynep E. (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
9 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Asel Tağmat (129 puan) tarafından soruldu
...