0 oy
173 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (49 puan) tarafından
26 günlük bebeğim var kızlar pazartesi günü Manisa Celal Bayar Hastahanesine oğluma göz muayenesi verdiler İlk doğduğunda küvezde solunum desteği aldığı için ROP muayenesi yapılması lazım dediler internetten izledim zor muayene kararsız kaldım  Rop yaptıran var mı ? Celal Bayar bu konuda nasıl arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

2 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Benim kızım da erken doğdu, 28 gün küvezde kaldı. Cerrahpaşa'ya rop muayenesine götürdük. Erken doğan ve belli bir günün üzerinde küvezde kalan bebeklerde mutlaka istiyorlar bu muayeneyi. Sizde mutlaka yaptırın. Bebekler baya ağlıyor ama onların iyiliği için.  Gözlerdeki kılcal damarlar anne karnında son ayda gelişirmiş, rop muayenesinde de bunun takibini yapıyorlar ki ileride Allah korusun görmede sıkıntı olabiliyormuş. 
-Reklam-
0 oy
(369 puan) tarafından
Bence yaptirmayin bebek belki bisey bilmiyo ama cok agliyo ve anne baba kim yanindaysa oda mahfoluyo.benimde arkadasiminda bebegi erken dogdu ben yaptirdim muayne o yaptirmadi onunkide benimkide cok saglikli masallah.yaptiracaksaniz hazir olun pskolojik olarak 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 356 göst.
12 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Beyza2er (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
0 oy
3 cevap 195 göst.
24 Nisan 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Gülbeyaz Yapıcı (18 puan) tarafından soruldu
...