0 oy
188 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 4 aylik oldu. Pazartesi ise başlayacağım. Kayinvalidem bakacak bebegime. Alıştırmalar yapmaya başladık ama biraz bocalayacak gibi. Aklım bebeğinde kalacak. Is yerimde eve uzak 1 saat mesafe allah korusun durmasa ben gelene kadar ne yaparlar bilmiyorum. Işe başlayan anneler sizlere ne yaptiniz. Ilk gun nasil geçti. Bebeğimiz hemen alıştı mi yoklugunuza ve bebeğimi kayinvalideme alıştırırken yapmam gerekenler konusunda bir öneriniz var mi?
Bebek Ayı 4

2 Cevaplar

0 oy
(2,433 puan) tarafından
Annem bakıyor benim 3.5 aylık iken başladım ise. Şükür bi problem yaşamadık. Aklın kalmasın. Sen varken bocalayabilir normaldir. Yapması gerekenleri yeterince anlattı isen problem olmaz. Bu döneme kadar beraber vakit geçirdiler değil mi? Alışık babanneye yani. Ki henüz 4 aylık durur bence
-Reklam-
0 oy
(891 puan) tarafından
6 aylıkken işe başladım 1 hafta önce annem geldi ben o 1 hafta da hiç müdahale etmedim anneme alışsın diye, ilk 1 hafta zor oluyor ama bebeğin alışınca huzurlu olunca sende oluyosun, annem bana ilk zamanlar hep mesaj attı uyudu mamasını içti uyandı falan diye, onlar alışınca biz daha çabuk alışıyoz
(25 puan) tarafından
Benimde abimin eşi bakıyor ilk hafta uçuk çıkardım gözü gibi baksada aklın hep kalıor. İşinin uzak olması biraz sanssızlık olmuş. Ama söle düşün babanne canının canına emin ol elinden gelenin en iyisş bakar.
(67 puan) tarafından
Geçen hafta annem vardi ilk zamanlar o bakacaktı kızıma. malesef babam rahatsızlandı gitmek zorunda kaldi o varken esimle birlikte dışarı çıkıp giderdik gözüm arka da değildi. Ama kayinvalidem biraz acemi ve cok pimpirikli biraz yaşı da var o yuzden aklım kalacak. Umarim cok çabuk alışırlar yoksa mecburen biraz daha izin ve rapor kullanmak zorunda kalabilirim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
24 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde t (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 536 göst.
2 Şubat 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde balbebekidil (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
29 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde bebek2020 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
...