0 oy
401 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (355 puan) tarafından
Sorum yukarıda bebeğim 64 günlük afedersiniz osururken uykusundan uyanıp ağlıyor gaz damlası kullanmıyorum globoli diye bişey kullanıyorum eşim internetten sipariş verdi bitkisel bişey. Ama kullanmamam gerektiğini nezaman bırakmam gerektiğini nasıl anlayacağım bilmiyorum işe tarayıp yaramadığı da düşündürüyor beni çünkü dediğim gibi gazını çıkarabilmek için uykusundan uyanıyor kıvranarak bebeğim var mı Bi akıl verecek güzel bir açıklama yapabilecek cevaplar için şimdiden teşekkürler 

4 Cevaplar

+1 oy
(286 puan) tarafından
Vala canm benim kızım ilk 2 ay cok gazlıydı. Gazdan yırtardı kendini ama gaz damlası da cok işe yaramadı bizde sen diyince düşündüm bende nasıl anladım ki diye :) kendi kendine gazını cıkarmya başladı ağlaması kesilip keyfi yerine gelmişti çocumun anlıyosun işte ya :) annelik iç güdüsü heralde oda :) 
(355 puan) tarafından
Ya çok üzülüyorum bu haline uykudan uyanacak kadar canını yakıyor demekki ağlıyor sakinlerşmedi için 15 20 dk denemediğim pozisyon kalmıyor geziyoruz evin her yerinde sonra uykusu dağılıyor herşey sil baştan başlıyor. Benim için gerçekten sorun değil ben zaten insanlıktan çıktım:))  ama onun acı çekmesi beni çok üzüyor.
(286 puan) tarafından
Anlıyorum canm cok zor oluyo o zamanlar. İnş uzun sürmez. Karnını sıcak tutmaya çalış sen. Ben ufak yemeniyle karnını sarıyodum sıcak dursun diye iyi geliyodu
-Reklam-
+1 oy
(638 puan) tarafından
Kendi hareketleri çoğalınca zorlanmadan gaz çıkarmaya başladı, yüzüstü pozisyonda oynarken en çok rahat rahat çıkardı. O zaman kestim sanırım 4 buçuk aylıktı. Şimdi böyle kramp gibi sancı olmadıkça vermiyorum. 
0 oy
(134 puan) tarafından
Valla canım gaz damlası bizde de işe yaramadı. Sinirlendim 2 aylık olunca hepten bıraktım. Mümkün olduğunca yüz üstü tutmak ve gaz masajlarını gün boyu yapmak daha çok işe yaradı. Birde çok sıkışınca haftada 2 yi geçmeyecek şekilde fitil veriyordum. Enazından o gün rahat uyuyordu. 
(355 puan) tarafından
Yüzüstü egzersizleri hastaneden çıkıp eve geldiğimizde beri yapıyoruz masalar öyle ama ben ne işe yarıyor ne yaramıyor anlayamıyorum.
0 oy
Profil image (436 puan) tarafından
Biz 5bucuk aylıgız hala kullanıyoruz bende merak ettim simdi acaba bırakmalımıyız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 266 göst.
15 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nerfamali (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
0 oy
13 cevap 447 göst.
9 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde GOSSİP GİRL (472 puan) tarafından soruldu
...