0 oy
265 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,666 puan) tarafından
Telefonla konuşurum delirir o da ister kulağına koymak. Alınca konuşmaz dinler hoşuna da gider.

Altını değiştirmek isterim bin türlü oyunla bazen, ama babaannesine yengesine şak diye kıpırdamadan değiştirtir. Eve yine eltim falan gelir evler yakın, daha önce yapmadığı tehlikeli şeyleri inatla yapmak ister gözüme baka baka, sonrası ben de diretince ağlar. Bişey ister ağlayarak ister bazı günler.

Nazı bana mı geçiyor ben mi alıştırdım onu böyle valla bıktım. Babannesi bazen bende hiç huysuzluk yapmıyor ağlamıyor diyor deli olcam. Orda ortam değişik ondan mı oyalanıyor yoksa pohpohlamayı sürekli aferin kızıma demeyi seven biri zıt gitmiyor yani ondan mı bilmiyorum.

Ben yasak da koyuyorum çok fazla değil ama sert değilim yani bilmem ki neden:/

4 Cevaplar

+1 oy
(12 puan) tarafından
Ah annesi aslinda olmasi gerekeni yapiyor bebisin. Size olumsuz bir durummus gibi gelebilir ama aslinda normali bu. Size Naz yapiyormus gibi gelemsinjn sebebi duygularini annesinin yaninda daha dogru ve net ifade wdebilmesi. Baskalarina bu duygulari ifade edemedigi icin onlarin yaninda daha uysalmis gibi gorunuypr fakat sizin yaninizda kendini guvende hissettigi icin acikca belli ediyor ve sizin ilginize ihtiyaci oldigunu gostermeye calisiyor. Bastirilmis cocuk olmasin duygularini kolaylikla ifade etsin yavrularimiz.birazcik Naz yapsin annesi izin ver
-Reklam-
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Canım annelerine geçiyor nazları benim kızımda öyle sadece bana yapıyor 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
(319 puan) tarafından
Aynı gönderiyi paylaşmak için gelmiştim ki siz paylaşmışsınız :)
(355 puan) tarafından
Çok güzel bir yazı ben de faydalandı sayenizde benim bebeğim daha çok küçük etraftakiler daha şimdiden ona aşıtorma bunu yapma şımarma vs gibi cümleler kuruyorlar ama brn bebeğimin bu dünyadaki tek varlığı brnmişim gibi hissediyorum ve onu hep güvende olduğuna benim hep onun yanında olduğumu fısıldıyorum sürekli kulağına. Yazı için gerçekten çok teşekkür ederim çok bilinçlendirici harika bir yazı..
(1,279 puan) tarafından
Gercekten ben de okudugumda cok etkilendim ben hep aynısıni yaparim ise gittiğimde geri doncegimden emin olsun bana kosulsuz guvensin istiyorum insallah saglayabilirim ve dondugumde bu bilincle ona yaklasabilirim
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Nazlari anneye geçiyor. Benimki de 1.5 yaşında. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
0 oy
3 cevap 254 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
16 Kasım 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eylülümm (87 puan) tarafından soruldu
...