0 oy
774 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (153 puan) tarafından

puan)

Kızım 2 buçuk yaşında halen bazen geceleri 2-3 kere uyanıyor,bazen hemen uykuya dalıyor,bazen de biraz zaman alıyor,bazen de korkuyorum diyip illaki bizimle uyumak istiyor :) sizin bebekler ne durumda? Kaç yaşındayken geceleri kesintisiz uyumaya başlarlar? 
Bebek Ayı 29

7 Cevaplar

0 oy
(1,365 puan) tarafından
Ah sorma ya bende aynı şeyden şikatçiyim,  geceleri uyanmamız var üzerine birde  uykusu da inanılmaz hafif ki bırakın evin içinde ki sesleri, merdivenlerden inip çıkanları kapılarını kapatma sesine  uyanıyor dışardan gelen kedi köpek araba sesi cabası üst katımızda da çocuk var 12  1den öncede yaptırmıyor annesi halimi siz düşünün sese karşı inanılmaz hassas okadar sessizce odasına  girdiğimiz de bile hissedip gözlerini açıyor...  Şimdi komşulardan birinin misafirleri iniyordu merdivenlerden ve benim ki uyandı tek tek sayıyor kim geldi die teyze dayı dede anneanne nine 23aylığız bizde. 
(153 puan) tarafından
Ay tatlış seni hepsini de sayıyor ha minnoş :) insan bir yandan kiyamiyor da melekler ya. Valla böyle şeyleri okudukça ben halime şükür ediyorum,Allah yardımcınız olsun. Biz gene o kadar hassas değiliz Allah'tan. Bazen kalkmaz ama bazen de 2-3 kere kalkıyor. İkinci bebeğime 12+5 haftalık hamileyim,doğum yapacağımda kızım tam 3 yaşında olacak inşallah düzene girer iyice uykusu. İnşallah sizinki de büyüdükçe düzelir uykusu falan :)
(1,365 puan) tarafından
Vallahi öyle kızacığım yerde gülüyorum hep zaten hiç kıyamıyorum benim ilk çocuğum, Rabbim evlatlarımızı kötülüklerden sakınsın, sizde sağlık ile bebeğinizi alırsınız inşallah kucağınıza, darısı başıma inşallah hayırlısı ise.
(153 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim, çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Benimki 16 aylik sabaha kadar surekli kalkiyo sut yetmiyo artik hazir sut veriyom ya ben zannediyom ac ama sizin 29 aylik mis
(153 puan) tarafından
Valla memeden keseli de oldu. Ya şimdi gene duyduğum çoğu bebeğe göre çok çok iyi Allah'a şükür maaşlallah diyim. Bazen hiç uyanmaz bazen de uyanıyor işte. Bende ikinci bebeğime hamileyim inşallah doğuma kadar iyice düzene girer. Bir yandan diyorum ki büyüyor huyu suyu değişiyor ondan da olabilir bazen :)
0 oy
Profil image (280 puan) tarafından
4 yaşında deliksiz uyumaya başladı. Hatta uyandirmasam öğleye kadar uyur o derece yanı. Büyüdükçe uykuyu seviyorlar 
(153 puan) tarafından
İnşallah öyle olur canım benim :) ikinci bebeğime hamileyim,doğum yapacahimda kızım 3 yaşında olacak inşallah iyice düzene girer
Profil image (280 puan) tarafından
Ohoo büyümüş artık hiç korkma o zamana kadar daha da büyüyecek zaten iyice düzene girer uykusu :) benim de ilk çocuğum şimdi 6 yaşında onun uykuları öyle 4 yaşında anca düzene girdi. Şimdi kızım da 1 yaşında bekliyorum 3-4 yasına gelsin diye :D
Profil image (280 puan) tarafından
Bu arada sağlıcakla al kucağına bebeğini :)
(153 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah :) herşey düzene girer ya,bebek bunlar
Profil image (280 puan) tarafından
Oyle tabi canim buyuyene kadar biraz zorlugu var ama her yasinda ayri bi guzelligi var :) saglikli olsunlar da zaman geciyo buyuyolar.
(153 puan) tarafından
Doğrudur canım. Herşeyin ayrı ayrı güzelliği var. İnsan hatırladıkça mutlu oluyor sonra :)
Profil image (280 puan) tarafından
Aynen valla canım;)
0 oy
(4,617 puan) tarafından
15 aylikken kesintisiz uykuya geçiş yapti tabi hastalaninca bazen usuyunce vs gece uyanıyor doğdu doğalı odası ayrı cok nadirdir yanımızda yattığı 
(153 puan) tarafından
Maaşlallah size :)
0 oy
Profil image (2,183 puan) tarafından
1 buçuk yaşında 7 aylıktan beri kesintisiz uyuyor canım gece beslenmesi yapıyorsa ve destekli uyuyorsa  uyku düzeni olmuyordur
(153 puan) tarafından
Canım benim kızım da 2 yaşına kadar kesintisiz uyurdu,son zamanlarda olan birşey,bazen uyanmaz bazen uyanır. Memeden keseli baya oldu. Geçici bir dönemdir diye düşünüyorum
Profil image (2,183 puan) tarafından
Dişlerini tamm ladı mı bide 2 yaş sendromu var ya oda olabilir
(153 puan) tarafından
2 yaş sendromunu hiç yaşamadı desem doğru olur. Son birkaç gündür duzeldi uykusu canım Allah'a şükür. Önceden de kötü değildi 1-2 uyaniyordu sadece o kadar da olur,şöyle bir düşünüyorum da olgun insanlar uyaniyorlar geceleri,sıcak soğuk oluyor,tuvalet ihtiyacı falan. Dişlerini tamamlayali baya oldu canım,ilk dışı 4 buçuk aylıkken çıktı :)
Profil image (2,183 puan) tarafından
Arada oluyor demekki hayırlısıyla sağlıkla büyüsün ler inşallah
(153 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim :)
0 oy
(380 puan) tarafından
Bende burda bekliyim 1 yaşında da benimki de
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Oğlumda 27 aylık. Bende merak ediyorum ne zaman deliksiz uyuycaz :)
(153 puan) tarafından
Benimki 2 yaşına kadar hiç uyanmazdi nerdeyse,son zamanlardq bazen uyanıyor işte,artık havadan mi neyden bilmiyorum ama geçici bir dönemdir. Son bir kaç gündür Allah'a şükür düzeldi. Sağlıklı olsunlar da daha ne isteyelim dimi canım :) en geç 3 buçuk-4 yaşında iyice düzene girer.
(227 puan) tarafından
Merhaba bizim uykularımız genel anlamda iyiydi diş döneminde çok zorlanıyorduk birde  sürekli emen bir çocuktu geceleri emmeye kalkardı ta ki 25.ayda emmeyi bıraktırana kadar yaklaşık 3 aydır deliksiz uyuyor. İki sene yanımda uyudu. Şimdi yatağında ama yatağı da benim yanı başımda. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 437 göst.
2 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Minikkelebeginannesi (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
8 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Betül6042 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.
0 oy
5 cevap 357 göst.
2 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sevda9607 (66 puan) tarafından soruldu
...