0 oy
184 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar 6 ay oldu doğum yapalı makatta büyük apdest sonrası kanama ağrı sızıntı çok oluyor. 5 6 defa hastaneye genel cerahiye gittim hep krem şurup verip gönderdiler ama hiçbir fayda sağlamadı. Hep korkarak gidiyorum tuvalete. En son bir hafta önce gittim doktora yine krem verdi üç hafta kullan geçmezse ameliyat dedi. Sizce ameliyat olmalı mıyım

1 cevap

0 oy
Profil image (281 puan) tarafından
Doktora defalarca gidip bi sonuç alamadıysan ameliyat son yol gibi görünüyor ama bitkisel ilaçlar da var nette tarifleri yazıyor onlardan denedin mi hiç. Yani ameliyat olanlarinda sonradan yine tekrarliyomus.
(9 puan) tarafından
Zeytin yağı, vazelin bitki çayları vb şeyleri de eden hiç azalma olmadı. Bırak azalmayı artıyorda.
Profil image (281 puan) tarafından
Ya Bende de vardı bi 10 sene kadar önce. Normal otururken batma oluyodu sizlama oluyodu buyuk tuvaletimi yaparken kanama oluyodu sonra Bişey denedim bilmiyirum o mu iyi geldi yoksa gececegi mi vardi da gecti ama yazayim ben denemek istersen denersin. Kuru fasulye yemegi yaparken kuru fasulyeyi kaynattiktan sonra o sarı suyu al içine narın tanelerini ayıklayıp koy narlar beyaz cekirdek kalana kadar kaynat. Tadı çok kötü oluyo ama sabah akşam aklına geldikçe içmeye çalış.
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim deniycem
(359 puan) tarafından
Kaç gün boyunca içtiniz bendede ilk doğumdan beri var:((doktora gitmedim hiç
Profil image (281 puan) tarafından
Yaptıktan sonra dolapta beklettim 2-3 gün icebildigim kadar içtim neye nasıl etkisi var bilmiyorum ama o sızlamalar batmalar falan geçmişti. Babamda vardı benim eskiden basur annem bu dedigimi yapmıştı babamınki de geçti. Bende bi deniyim dedim çok şükür iyi geldi. Aşırı derecede kabız olursam yine arada az bi kanama oluyo ama öyle acısı yok en azından. Kabız olmamaya dikkat ediyorum :)  emziriyosaniz da bi sorun olmaz herhalde hoşaf gibi bişey çünkü yabancı madde yok içinde.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
20 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde eslemree (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 266 göst.
26 Aralık 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Beritanimm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 177 göst.
13 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Betul98 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 765 göst.
13 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Betul98 (237 puan) tarafından soruldu
...