0 oy
339 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba benim bebeğim 8aylik doğduğu zaman kolikti 6ay gaz sıkıntısı cektik şimdi de dişler başladı bide ben lohusa depresyonuna girmiştim İstanbul'dayım hep tekim ailem uzakta kimse yok bazen beni böyle cildirtiyor artık bittim diyorum bazen sabrım taşıyor bagiriyorum ama sonra çok pişman oluyorm bebeğimi seviyorum ama bazen çok sinirleniyorum çok kızıyorum kendime.ve sonra çok pişman oluyorm sizde yasiyomusunuz bu durumu 

2 Cevaplar

0 oy
(282 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. Bazen bende dayanamıyorum. Ama bunu bebeğime yansıtmak istemiyorum. Böyle durumlarda hemen dua okuyorum sabır çekiyorum. Biraz nefes alıyorum sonra bebeğimi öpüp kokluyorum.  

Şöyle düşün biraz sabır edeceksin bir yaşına kadar inşallah her şey yoluna girecek. Bu sürede bebeğinle ilişkine zarar verme. Hiç bebeği olmayıp yalvaran insanlar var. O yüzden sabır et. Kimse el bebek gül bebek gün geçirmiyor. İnan geçecek bugünler. Bende kendimi böyle motive ediyorum. <3:)

(25 puan) tarafından
Allah razı olsun aman inanin isteyerek yapmıyorum boğulma derecesine geliyorum artık tabi sonrada çok üzülüyorum
(282 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni. Keşke ailenden biri yardımcı olsa sana. Bebek bakımını yaparsın da hem bebek hem ev işi birlikte zor oluyor.
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Canim allah yardimcin olsun senin ve hepimizin tabiki bazen oluyo sabir bu tawiyo tabiki ama kendini tutman lazim canim allah evlat verirken anneye de sabir verirmiw besmele cek canim sen sinirlendiyin zaman o bebeyine de yansir ve daha cok huysuzlanir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 796 göst.
20 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
17 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
10 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
12 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ebrarelif51 (47 puan) tarafından soruldu
...