0 oy
587 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (565 puan) tarafından
tarafından kapalı
İki kzıım var ikisinede kurban olurum. ilk kızım 5 yaşında şimdi. bebekken 4 aylık civarı köyü bir olay üzerine sütüm azaldı mama başlamıştım, yine de 8.aya kadar  az da olsa anne sütü aldı emzirdim.

Şimdi 2. bebeğim 45 günlük ve ben emziriyorum ama ben ilk kızıma mama verdiğim için bunada vermem gerekiyor gibi hissediyorum nasıl anlayacam doyduğunu bilmiyorum şimdi sanki yine yetmiyor gibi hissediyorum mama verince lıkır lıkır içip uyuyolarya ilk kızımda öyleydi hani buda öyle olmalı gibi düşünüyorum, 4 aylıkken bunada başlarım bebepi babasına bırakıp ilk kızımla dışarı falan çıkarız diyorım. bilmiyorum bu düşünceden kendimi alamıyorum kendime kızıyorum kızıyorum yeter artık düşünme diye, dışarı çıkarken biberon mama alırdım acıktığında hemen 5 dk hazırla ver güzelce içerdi doyduğunu görünce rahatlardım. lohusa sendromu diyin başka bir şey diyin ama kötü anne demeyin ama böyle bir düşünceye girdim bilmiyorum emzirmekten sıkılıyorum gibi ben nasıl emzircem diyorum, hadi dışarı çıktık nasıl hemen emzirecem hadi doyuramazsam karnını gibi şeyler düşünüyorum bunu düşünürken bebeğime bakınca ağlıyorum ben neden böyle düşünüyorum ben anne miyim şimdi diye, tamam hadi kafan rahat edecekse ver diyorum kendime onu da yapamıyorum tabiki anne sütünden nasıl mahrum bırakırım onj canım o benim.

Başta sarılık olmasın diye biberon kullanmıştk ona alışmıştı ben beni emsin diye biberunu kaldırdım hala ilk beni emerken sinirli emer onunda etkisi var heralde keşke başta hiç biberon vermeseydik. 
Bebek Ayı 45 günlük
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,182 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
19 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde hüma&65azra (58 puan) tarafından soruldu
...