+2 oy
846 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde tarafından
Sütü az anneler için paylaşmak istedim. El Metin ismi şerifinin arapçasını parmağınızla suya ya da süte yazıyormuşsunuz, sanki havaya bişey yazar gibi, sonra içiyormuşsunuz, bir yakınım söylemişti, sütü fışkırırmış çok faydasını görmüş. Denemekte fayda var, ne de olsa bebeğin rızkını Allah veriyor. Sırf bunu yazmak için kayıt oldum. Allah ferahlık versin bütün annelere, bütün bebeklere de sağlık afiyet diliyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,069 puan) tarafından
Allah razı olsun sayısı varmı
tarafından
Belli bir sayı yok sanırım, bi kitaptan fotoğraf eklemiştim ama görünüyor mu bilmem. Sık sık yapmakta fayda var sanırım, tek sayıyla olur böyle şeyler 3-7-11 gibi.
(1,069 puan) tarafından
Evet genelde tek sayıyla oluyor niyetli zikirler ama dilin döndüğünce söylemekte fayda eder bence
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Canımm var ya bu Allah'ın bir mesajı resmen az önce bende bir dua görüp yazdım sonra dedim ki bir bu uygulamaya girip bakıyım dedim senin mesajını gördüm Allah razı olsun bunu da demeyeceğim inşallah faydası olur sende bana ve bütün annelere dua et sırf bunu yazmak için kayıt oldum demişsiniz inanmıyorum gerçekten Allah çıkardı sizi karşıma çok etkilendim nedense kusura bakmayın
tarafından
Estağfurullah ne kusuru. Her şey Allah ın takdiri, az önce bir hanımın postunu gördüm üzüldüm ona cevaben yazmak için kayıt oldum, bilip de söylememek vebal, sonra başkaları da görsün diye ayrıca yazdım buraya. Bütün anneler ve bebekler için her gün dua ediyorum, Allah şifa afiyet versin cümlemize.
(1,069 puan) tarafından
Sizin görüp yazdığınız dua nedir Rabbimin hikmetinden sual olunmaz
(665 puan) tarafından
Anne sütünü arttırdığı belirtilen diğer dua ise şöyle: Bismillahirrahmanirrahim.Yefalüllahü ma yeşaü ve yefkemü ma yüridü.Ve ceaalna mni beyni eydihim sedden.ve mil halvefüm sedden feağşeynahüm fehüm la yübsirün.vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
tarafından
Anlamı:(Allahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir Biz onların önlerine bir set, arkalarına da bir set çekip gözlerini perdeledik. Artık görmezler.Güç kuvvet ancak azim olan Allah'ındır.
(665 puan) tarafından
Evet öyle sürekli okuyorum ve el Metin diyorum Allah'ım sesimizi duysun inşallah
(665 puan) tarafından
Benit Allah razı olsun gerçekten işe yaradı uzun zamandır göğsünden süt akmazken sabaha kadar iki göğsümden de süt damladı ağladım Allah'a sığındım meğer ilk ona hitmeliymişim başka şeylerle çare aramaya başlamıştım halbuki kızımın rızkını veren oydu
tarafından
Maşallah çok sevindim. Benim bebeğim biraz huzursuz bugün, ağlıyor anlayamıyorum, lütfen dua edin.
(665 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah huzur sükunet nasip etsin
0 oy
(16 puan) tarafından
Sağol canım yapicam hem emziriyom hem mama veriyom 76 günlük bebeğim istiyorumki hep emsin ama yeterli gelmiyo hep çektikçe süt artar derler hiç inanmıyorum benim kadar sık emziren yoktur yine az yine az 
tarafından
Allah kerim, deneyin inşallah artar.
(61 puan) tarafından
Merhaba yapdınızmı? Faydasını gördünüzmü acaba?
0 oy
(41 puan) tarafından
Şimdi el metin isminin Arapcasini suya yazıp içicez doğru anladım demi canım
tarafından
Evet ismi yazdığınız suyu içeceksiniz.
0 oy
(53 puan) tarafından
Neyi icicez anlamadim ben ya daha acik anlatır mısınız
tarafından
İsmi parmağınızla yazar gibi yaptığınız suyu ya da sütü içeceksiniz. Geniş bi kaba koyarsınız suyu ya da sütü, temiz parmağınızla arapçasını yazar gibi yapın sonra için. Bolca okuyup suya üfleyip içebilirsiniz de, o şekilde faydasını gören de varmış.
0 oy
tarafından

Yine süt için okunabilecek başka bir dua ve anlamı ise şu şekildedir;


“Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min hamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât. (Muhammed Suresi, 15. Ayet)


Duanın anlamı ise; ”İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 538 göst.
0 oy
1 cevap 408 göst.
0 oy
1 cevap 686 göst.
0 oy
7 cevap 436 göst.
...