0 oy
344 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (113 puan) tarafından

Sevgili anneler merhaba. Bebeğim 2 gün sonra tam iki aylık olacak. Sarılık durumu olmamasına rağmen sürekli uyumak istiyor. Bıraksam 24 saat uyuyacak. Benim zorlamam ile gün 3 saat falan anca uyumadan dayanıyor ve tabi o süre zarfında uykusuz olduğu için de huysuzlaşıyor. Onun dışında sürekli emmek ve memede uyumak istiyor. İnternete baktığımda ise günde 16-18 saat uyumaları normaldir yazıyor. Biraz uzun oldu ama sizlerde durum nedir merak ediyorum :)

Bebek Ayı 2

10 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
Uyusun cnm emmek için uyaniyirsa bnde öyle dedim uyandirdim oynayayım diye sonra mumla arar oldum o günleri
(113 puan) tarafından
Ben de sizin gibi uyandırıyorum yarım saat anca dayanıyor başlıyor ağlamaya. Emip uyuyor tekrardan. Nese ki beslenmede sorun yok ama sizde ki durumları da merak ettim :)
(178 puan) tarafından
Uyumadı cnm zaten tesislerinde bı şişlik oldu doktor doktor gezdik geniz akıntısı vardı sürekli beslenme sıkıntısı yaşadık hala da devam ediyor gitmedik doktor kalmadı iki yaşına kadar devam edr bir şey yok dediler gözü akıyor sürekli onu. İçinde çok doktora gittik damla veriyorlaar işe yaramıyor beş aylık oldu kafasını tutamiyor şuan çok moralim bozuk ha bunlar uykusu dışında bni üzen yoran şeyler oldu gazdan bahsetmiyorum bile zombi gibi geziyordum artık uykusuzluktan gaz problemi çok ağlattı bebeğimi uyusun annesi acele etme üç aylık olunca başlarsın oynamaya uyusunda büyüsün demişler sen uyandirma
(113 puan) tarafından
Bebişe çok çok geçmiş olsun, Allah bundan sonrası için inşallah sağlıklı bir ömür nasip etsin. Size de tüm hepimize de hem sabır hem güç versin ki yavrularımıza daha iyi bakabilelim. Annelik gerçekten hem çok güzel hem çok zor.
(178 puan) tarafından
Amin cnm inşallah çok mutsuzum kafasını tutamiyor ha diyince doktora da gidemiyorum ilcedeyim
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
Ben uyutcam diye uğraşıyorum canım  :D 3 saate bir besle sağlık sorunu yoksa bırak uyusun uyuyan çocuk cabuk gelişir derler ki öyle cidden zaten ilerde uykuya hasret kalcan  :)
(113 puan) tarafından
:)) sizin ki uyumayınca benim sorum garip geldi tabi size :D beslenmesinde şükür sorun yok karnı acıkınca kalkıyor doyunca memede uyuya kalıyor. İnşallah sizinkinin de düzeni oluşur.
0 oy
tarafından
Bırak uyusun kuzum atağıydi disiydi derken zaten uyuyamayacak şimdiyi degerlendirsin:) ama en fazla 3 saate bir besle 
(113 puan) tarafından
Çok endişe etmeyeyim öyleyse tüm yorumlar aynı çünkü :D bu zamanların tadını çıkarayım. Karnı acıkınca kalkıyor nese ki, şükür beslenme sorunumuz yok.
tarafından
Cok şükür canim
0 oy
(18 puan) tarafından
Bı kaç gün önce aynı soruyu ben sormuştum bugün tam iki aylık olduk ve uyumuyor gündüzleri eskiden emip uyurdu sürekli şimdi uyuyor 20 dkka sonra uyanıyor ve huysuz huzursuz ne yapcami sasirdim uykuya direniyo sonra huysuzlasiyo garip bi döngü içindeyiz gaz bitmiyo 
(113 puan) tarafından
Sizin bebiş de sürekli uyuyordu yani öyle mi?  Biz de iki gün sonra tam iki aylık oluucaz. Bakalım değişim olacak mı? Gerçi aşı huy değiştiriyormuş çocuklarda, bakalım ben neler yaşayacağım :)
(18 puan) tarafından
Biz yrn aşı olcaz inşlh huyu iyi yönde değişir.acaba bişeymi var diye kaygilaniyodum sürekli uyuyordu uyandırıp oyun oynayalım seveyim dedim sonuç uykusunu alamadığı için huysuz şuanda kucamda uyuyo yerine bıraktığım an gözünü açıp ağlamaya basliyo Dr kolik dedi
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Benimkide ozamanlar uyuyordu şimdi ogunleri özledim 5 aylık ozaman gece uyanmazdi şimdi saat başı uyanıyoruz :( 
(113 puan) tarafından
Büyüdükçe uykuları düzene girer diyorlar bir de:) Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(70 puan) tarafından
Daha sen Allah tan ne istiyorsun benimki bir buçuk aylık yatmak nedir bilmiyor göğsümde yatıyor beşiğe koyunca kalkıyor bizim derdimiz de bu uykusuzluk haline şükret bence..
(113 puan) tarafından
Benimki de öyle memede uyumak istiyor sürekli. Çareyi gece yatarak emzirmek de buldum. Her ne kadar doktorlar önermese de.
0 oy
(58 puan) tarafından
Merhaba benim de bebeğim 2 aylık ilk ay çok ağlıyor du sabah 4 te kadar uyumuyordu bir ara tekrar uyumaya başladı yine 3_4 gündür durmadan ağlıyor keşke oğlumda uyusaydı her neyse bebeğinin bezini değiştirdiğinde açık kalsın yarım saat 20 dk gibi felan öyle uyanık kalır diye düşünüyorum ben de öyle yapıyordum
(113 puan) tarafından
Demek ki belli bir aya kadar uyku düzenleri olmuyor bebeklerin. Atak haftaları da sanırım uykularını etkiliyor . Doktor kontrolümüze de daha var, o yüzden size danışmak istedim :)
(58 puan) tarafından
Ama her bebeğe göre değişiyor işte bazıları başta uyuyup sonradan ağlıyor bazıları da başta ağlayıp sonlarda uyuyor  aynen düzenleri bazen oturturmak zor oluyor ama elinde sonunda olacak
0 oy
(565 puan) tarafından
Bizde 1 buçuk aylığz öğlen 11 den akşam 6 ya kadar uyur arada uyanır emer geri devam akşam 6 ya kadar öuşe 6 dan sonra da gece 10 - 11 e kadar 10 dk 10 dk şekerleme yapar 
(113 puan) tarafından
Benim bebeğim gibi uyuyan bir bebiş daha :) peki bu durumu hiç doktorla paylaştınız mı? Benim kontrolüme daha var o yüzden soramadım merak ediyorum :)
(565 puan) tarafından
Hiç aklımın ucundan bile geçmediki normal geliyo bana. İlk kızımda böyleydi bikaç ay sonra uyanık kalma süresi uzayacak. Hem bu aylarda uyanık kalınca sürekli mız mız kucak uyuması şuan daha iyi :)
(113 puan) tarafından
Sizin ikinci bebek anlaşılan deneyimlisiniz. Benim ilk olunca her duruma telaş yapıyorum :) yorum için teşekkür ederim.
0 oy
(852 puan) tarafından
Benim kızım uykusuzluktan uyuyamıyor huysuz oluyor bugün doktora sordum bazı çocuklar uyumaya bazıları uyumamaya direnir dedi uyumak için direnirse sen ne yaparsan yap uyur uyumamak için direnirse de asla uyumaz zamanla alışacak dedi kızım 70 günlük 
(113 puan) tarafından
Benim ki dediğiniz gibi ne yaparsam yapayım uyuyor. İnşallah uykuları biran önce düzene girer de biz anneleri telaşa düşürmez minikler :)
0 oy
tarafından
Haline şükret bacım gündüz uyusun diye çabalıyorum uyuya uyuya büyüyecekleer. Bizimki uykusuzluktan ağlıyor ama uyumamak içinde direniyor çok garip bir döngü deyim kafayı yemek üzereyim haline yat kalk şükret bacım 
(113 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. İnşallah büyüdükçe uykuları düzene girer, siz de rahat edersiniz.
tarafından
İnşallah inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
7 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aybarss_ (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 885 göst.
27 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ❣Damlamm❣ (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 412 göst.
10 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Umut ışığım (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
20 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde 3mhnads (4,073 puan) tarafından soruldu
...