0 oy
396 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (40 puan) tarafından
Gece uykusu hiç yok kizlar artık uykusuzluktan kafayı yiyeceğim düzelir mi bu yoksa uyku eğitimine mi geçmem gerek nasil yapmam gerek ?
Bebek Ayı 26 gunluk

7 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Daha çok küçük bebeğin canım benim 
-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından
4 aylıkken  vermeye başladım ben. 3 buçuk 4 aya kafar nasıl uyuyorsa o şeklide uyuttum kucağımda beşikte sallayarak vs. Ama 4 aydan sonra bunların hiçbirini yapmadım sadece emzik kullanıyorduk. Ağladığı zaman kucağıma alıp sakinleştirip geri yatırıyordum uyuyana kadar böyle. Bir de aylara göre uyanıklık süreleri var onlara göre uyuma planı uyguluyordum. 23 aylık kızım şimdi diş çıkarma hastalık dönemleri hariç kendi kendine uyur.
(79 puan) tarafından
Maşallah bebeğine canm bilgin var sanırım ne zaman başlanır 4. Aya kadar beklemelimiyiz benimkide 2 aylık emzik de almıyor sallamak da istemiyorum ama mecbur kalıyorum.
(141 puan) tarafından
4. Aya kadar bekle bence. Ben ilk 4 ay resmen kucağımda sling ile uyuttum o nasıl rahatsa öyle yaptım. Herkes bana kokuna alışır uyutamazsın ya da sallama alışır falan dedi ama umurumda olmadı çünkü ilk 4 ay bebeğin güven e anneye dokunmaya ihtiyacı var bol bol kucağıma aldım sarıldım öptüm.
0 oy
(38 puan) tarafından
Daha çok küçük daha dünyaya adapte olamamıştır çoğu bebek kırkından sonra yatisir biz hiç uyku düzeni kurmak için ugrasmadik 3 aylık olduktan sonra yavaş yavaş oturmaya başladı uyuma uyanma saatleri belirlenmeye başladı yani kendi haline bırakın herşeyin olacağına varır çok üstüne düştüğünuzde dahada zıtlaşir 
0 oy
tarafından
Aah kuzum daha çok küçük bebeğin şuan sadece gece ile gündüzü ayırması için bişeyler yapabilirsin onuda tam nasıl oluyor bilmiyorum ama eğitim için 4 ay atağını geçirmesi gerekir
0 oy
(68 puan) tarafından
Egitim icin cok erken daha cok küçük simdi bol bol kucaginda memende oyala. Onun senin kokuna ihtiyaci var. 4 ay atagini atlat oyle egitim ver derim. Ama simdi gece ile gunduzu ayirt etmesini ogret. Gece isikta yatirma. Altini acarken felan isik acma konusma felan yani gece olduğunu anlamasini sagla. 
0 oy
(16 puan) tarafından
Daha çok küçük canim bizimde o günler de hiç uyumaz di on dakika bile yemek bile yiyemedigim çok zaman olmuştur . Şuan dortbicuk ayligiz baslardaki gibi değil . Zamanla düzeliyor . Gaz sancısı mi peki bizimkinin uyumama nedeni gazdi
0 oy
(33 puan) tarafından
26 günlük bebek bilmez gece yi ama sen ogretebilirsin benim bebeğim de uyumazdı gece gazı vardı ama yavrumun ben genede gece ışık açmadım konusmadim. Gece altını değiştirirken bile Los ışıkta değiştirdim böyle alıştık. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 275 göst.
0 oy
1 cevap 214 göst.
15 Haziran 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kahvesever (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 315 göst.
26 Eylül 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Atacan (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
...