0 oy
458 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba anneler. Bebeğinize sabah kahvaltı öğle akşam yemekleri ne kadar veriyosunuz. Bebeğim bu aralar yeme çok reddediyor çok sinirleniyorum yedirirken. 
Bebek Ayı 13

3 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Diş falan çıkarıyor olabilir. Benim bebeğimde yeni yeni yemeye başladı 3 ana öğün veriyorum ara ara meyve ceviz gibi eline bi kaç parçada da veriyorum. Şimdi zorlarsanız hiç yemez. Yedirirken onun elinede kaşık verin tabağı karıştırmasına ellemesine dökmesine izin verin bu esnada biraz yiyebiliyorlar. Önünde çorba bile varsa bırakın ellesin. 
(8 puan) tarafından
Şuan 13 aylik olucaz 10.5 kilo. Normal bı kiloda ama bu zamana kadar çok güzel yediriyodum . Kendi yeme isteği çok fazla hep kendi yemek istiyor aslında. Sabah kahvaltısini nasıl veriyosunuz peki.
(158 puan) tarafından
Ben en başından beri blw yöntemini benimsedim krep tapıp önüne koyuyorum yada yumurta zeytin peynir koyuyorum biz kahvaltı ederken o da kendi yiyor yedikleri içime sinmezse en son bende yediriyorum yeterince oynadığı için yemekleriyle hevesini almış oluyor ve karşı çıkmıyor :) benimki 14 aylık 8500 kilo yesede almıyor 6 aydır :) bu ayda almamış olursa ekstra mama vericez ama şükür ek gıdaya 13 ayından sonra iyice alıltı mama diyip duruyor ortalıkta. Sanırım sır fırsat vermekte bırakın hem kemdi denesin hem siz verin :)
(8 puan) tarafından
Haklısınız belki ben çok zorluyorum böyle daha çok kötü oluyor çok teşekkür ederim ☺️
(158 puan) tarafından
☺️ Rica ederimm
-Reklam-
0 oy
Profil image (892 puan) tarafından
Ben sabahları mama sandalyesine oturtuyorum önüne koyuyorum yiyeceklerini kendi yiyor haşlanmış yumurta salatalık peynir zeytin ekmek minik minik doğrayıp veriyorum bazen ceviz ezip veriyorum öğlenleri çorba akşamları yemek veriyorum aralarda emiyor.Bazen iştahsız oluyor zorlamıyorum bazen çok güzel yiyor günü gününe tutmuyor yani :)
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ☺️
0 oy
(30 puan) tarafından
Aynı durum bizdede var bişey yedirmek eziyet artık önceleri herşeyden tadardı şimdi hiç bişey yediremiyorum acaba diş yüzündenmi diye düşünüyorum 
(8 puan) tarafından
Olabilir bizde dış çıkarma evresindeyiz sıkmamak lazım diyorum ama yine de insanın içine sinmiyor annelik çok zor
(30 puan) tarafından
Hemde nasıl zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 256 göst.
26 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nare88 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 550 göst.
12 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kelebek99 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 239 göst.
0 oy
9 cevap 373 göst.
...