0 oy
197 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (288 puan) tarafından
5.5 aylık kaşıkla su veriyorum hiç sevmiyor hemen atıyor suyu ne yapabilirim nasıl alışır

2 Cevaplar

0 oy
(1,556 puan) tarafından
Ek gıdaya başladınız mı?
(288 puan) tarafından
Tadımlara başladık meyve sebze püreleri yoğurt gibi
(1,556 puan) tarafından
Ek gıdadan sonra biberonla veya sulukla vermeyi deneyin. Benim kızımda içmezdi suluk alınca içmeye başladı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acele etme canim anne sutu aliyorsa hem ondan ya da mama aliyorsa ya da ondan su ihtiyacını karşılıyor zaten. 
tarafından
Mama veren bebeklere ağızi temizlensin diye bir çay kaşığı verilir normalde asil 6. Aydan sonra başlanır suya.  

Anladim canim ben philips kullanıyorum. Oyle biberon başlığı değil atarim linkinide onunla veriyorum canim. Belki oyle daha cok sever.

https://ty.gl/o6p5xjhrbw
(187 puan) tarafından
Canım mama su ihtiyacını karşılamaya yetmiyomuş bende öyle sanıyodum ama bıngıldağımız çökmeye başladı hemşire bana su ver mamadan suyu karşılayamaz su içmesi gerekiyo dedi benim bebeğimde suyu hiç sevmiyo nurse harvey's colex gaz şurubunun şırıngası var onla ağzına sıkıyorum başka türlü içiremiyorum
tarafından
Valla nasil yetmiyor acaba anlamadim çoğu su sonuc olarak birde hemsire demis. Doktorun söyledi mi öyle bir sey peki? Kac aylik bebegin.
(187 puan) tarafından
Evet çok söyleyen oldu anne sütü alan bebeklerde gerek yokmuş ama mama su ihtiyacını karşılayamıyomuş bende diyodum suyla yapılıyor nasıl karşılamicak diye de öyle olmuyomuş 5 gün sonra 5 aylık oluyo bebeğim
tarafından
Doktorunuz söyledi mi onu sormuştum ben yani hemsire soylemis demişsiniz ama her hemsire alanında bu konuda uzman değil. Ebe hemşiresi ise tamam doğrudur ama diğer hemşirelerin söylediği şeyler etraftan duyulanlar ile ayni benim için. Ve doktorunuzun böyle bir sey söylemesi daha doğru olur. Bir çok doktor 6 aya kadar su verilmemesi gerektiğini belirtiyor. Hem zararli hemde gereksiz su ile midesini doldurmuş oluyorsun. Ek gida ile başlanır suya doğrusu budur. Bir çay kaşığı verilir o da pamukcuk olusmasin diye. Eger suyu kabul etmiyorsa bebek zaten karşılıyordur anne sutu veya mama ile gerek yok diyorlar. Bunu ben değil doktor söylüyor. Ama senin bileceğin bir sey bir sey diyemem. Benim bebeğim hem anne sutu hem mama aliyor. Zaman zaman bingildaginda ice doğru atma oluyor. Bunun sebebi sadece sudan olmuyor. Kusma veya ishalden kaynakli da yaşanabiliyor. Saglikla büyütün bebeginizi.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
0 oy
3 cevap 336 göst.
21 Kasım 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bahar şeker (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
26 Mart 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aysun (4 puan) tarafından soruldu
...