0 oy
566 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından kapalı
16 aylık kızim birşey soracağım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Evvett uyanigiz hala
(46 puan) tarafından
Bir resim atsam sanki kızımın vajinasında şişlik var gibi birde delil yok gibi bı baksan normal mi diye
Profil image (217 puan) tarafından
Foto atma google düşüyor
(1,370 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, şişliği bilemedim ama, vajinal yapışma olabilir delik yok ise, bizim başımıza geldi çünkü, idrar deliğinin kapanmasına ramak kalmıştı, birazcık sıcak su yap (bebeğini yakma tabi sıcaklığı siz ayarlayın) bebeğini leyen yada küvette oturt biraz orda beklesin daha sonra bebek vazelinleri var onlardan sürün  serçe paramak yada kulak çöpü ile hafif bastırarak, genelde çoğu kız bebekte olup bi çok anne fark etmiyormuş östirojon eksikliğinden kaynaklı bir durum, bir hafta yaptım ben bu işlemi sonra doktorumuzu aradık sorduk bir krem önerdi 1ay kullanın dedi, ben zaten vazelin sıcak su yapıyordum ya o zaten iyi gelmiş bile, kremi sürerken acıldı pırt die hemencik(sabah yazarım kremin adını da ama yapışıklık varmı emin olun da) idrar deliği kapanır ise sıkıntı büyük işte, çiş yapabiliyor dimi onu takip et canım. Son olarak bu sıkıntıyı atlatana kadar ıslak mendil ile silme işlemi sakın yapma bol su ile yıka ve tanpon şeklinde kurula bastırarak silme kurulma yok, vazelini ben artık hergün 1defa da olsa sürüyorum vajina kısmına tekrar yapışma olabilir die, ergenliğe girene kadar olabiliyormuş kendi östirojonu salğılaması lazım çünkü..
(120 puan) tarafından
Vajinal yapışma durumunu ben de 2 kez yaşadım ilkinde ağlıyor diye doktora gittim gece hiç uyutmamıştı doktor eliyle açtı 2.si ise yakın zamanda ben kendim açtım doktordan gördüm çünkü. Şimdi devamlı alt açarken kontrol ederim çünkü kapanınca her idrar yaparken acı çekiyor çocuk. Bebişler bize neler neler öğretiyor hayatımda ilk kez duydum böyle bir şeyi doğrusu.
(1,370 puan) tarafından
Canım psikolojik olarak çok etkileniyormış, doktorumuz sakın biyere götürüp müdahale ettirmeyin yada çekiştirmeyin kendisi açılacak dedi, biz 1ay östirojon kremi kullandık, sonrasında da hep vazelin sürdüm çok şükür tekrarlama bizim.
(120 puan) tarafından
Ya benim doktor pek açıklama yapmadı tekrar olabilir dedi sadece. Ve şunu fark ettim bugün, ne zaman boğazında iltihap kokusu olsa altta bir yapışıklık oluyor gibi. Altını değiştirmeye de izin vermiyor o zaman. Bana krem falan da verilmedi ne bileyim kapanırsa idrarını yapmazsa diye ben bakayım derken kapanmamışken müdahale ettim gibi oldu. Yazdıklarınız için teşekkür ederim ben de deneyeyim olmazsa ya da doktor değiştireceğim.
(1,370 puan) tarafından
Vazelin ve sıcaksuyu bi kaç gün yap canım, özelden sana numaramı da attım bana bi fotoğraf gönder bi bakım benim kızımın ki gibi mi olmuş.
(120 puan) tarafından
Evde normal vazelin var ama olur mu? Sıcak suyu da deneyeceğim teşekkür ederim canım.
-Reklam-
0 oy
Profil image (521 puan) tarafından
5 yaşında  kızım  var. Sor bakalım :D
0 oy
(441 puan) tarafından
Öyle bir fotoğraf atmayın buraya doktora sorun
0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Şişlik var gibiyse en azından bir acile gidin duruma göre yarın zaten detaylı bakmak için çocuk doktoruna yönlendirirler 
0 oy
(126 puan) tarafından
Memelerde şişkinlik var mi

Hormonlarina baktığın çocuk endokrine gosterenilorsiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
24 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Meryirem (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.
17 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asumanasmn (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 749 göst.
3 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mrvtlg (7,202 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
...