0 oy
583 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (61 puan) tarafından
5 buçuk aylik bebekleri olan anneler bebeklerinizle gelişimleri açısından nasıl vakit geçiriyorsunuz 

4 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından

6 aylık oğlum var. En başta hep seviyorum onu gülüyorum öpüyorum tatlı talı hırpalıyorum. Ev işi yaparken bile onunla konuşuyorum bir şeyler anlatıyorum. Nesneler koyuyorum önüne tutmasını sağlıyorum. Oturma dönme kalkma egzersizleri yaptırıyorum. Şarkılar söylüyorum. Cırtlı kitaplarımız var onları çok seviyor onlara bakıyoruz cırtları sökmeyi seviyor. Ben ona kitap okumaya çalışıyorum ya da görsel anlatmaya ama genelde o yemeyi tercih ediyor :) evimiz birinci kat dışarıyı izliyoruz ona anlatıyorum. Yani rutin oluşturuyorum ona ama tabi her zaman bunlar yapılamayabiliyor bazende hiçbir şey yapmadan oturuyoruz o çıngırakla falan oynuyor. 

(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende bunları yapmaya çalışıyorum
-Reklam-
0 oy
(183 puan) tarafından
Üç aylık olduk yeni yeni birnirimizle vakit geçiriyoruz gazını çıkartınca sayıları sayiyorum hoşuna gidiyor onunla konuşuyorum onun çıkarttığı sesleri taklit ediyorum ana kucağına oyun halısını serdim üstüne kızımı koyup hem sallıyorum hende oyuncakları oynatıyorum henüz küçük olduğu için çabuk yoruluyor uykusu geliyor 
(61 puan) tarafından
Evet teşekkür ederim
(183 puan) tarafından
Rica ederimm
0 oy
Profil image (436 puan) tarafından
Merak ederek bakıp incelediği şeylerin ne oldugunu söylüyorum oyunlar oynuyoruz eğlendirmek için müzik sever mesela benim oğlum bazen uyuma amaçlı dinletiyorum onun dışında ağlama krizi tuttugunda özellikle süper sakinleştiriyor kucagıma alıp dans edince:) 
(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben 2.ayimdan bu yana ona şarkı soyluyorum. Ve ciddi ciddi konuşuyorum. Ona günümüzü anlatıyorum. Babasını anlatıyorum. Annanesini dedesini. Altını açarken neler yaptığimizdan bahsediyorum. Onu taklit ediyorum. Kitap okuyorum ona. Oyun halisina koyuyorum. Nesne kartlarını gösteriyorum. Masaj yapıyorum. Bol bol sarılıp öpüyorum. Dans ediyorum. Düzenli olarak herhun ona nesneleri anlatıyorum. Ne işe yaradkmlarini vs. Sorular soruyorum. Agulaninca cevabını almış gibi şaşırıyorum çok hosuana gidiyor. Bazen işim var başka odadaysam sesleniyorum. Ona varligimi hissettiriyorum. Uyanınca günaydınlasiyoruz ve sevgi yumağı oluyoruz. Alıp yürüyüş yapuorum evde. Ee kış ayı malum. Evde yürürken odaların içinde ne olduğunu neler yapıldığını anlatıyorum. Örneğin tuvalette banyoda ne var insanlar neler yapar orda vs. Gardolabini açıp ordan kıyafet seçip giyinip fotolar çekiyorum. Çok neseleniyor. 

Ama en çok opuyorum. Bence en keyif aldıkları şey anne sevgisi
(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 527 göst.
0 oy
1 cevap 290 göst.
8 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Oğluşummm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
16 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zahideyamaçç (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
...