0 oy
166 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar oğlum 11 ay 14 günlük geceleri bu aralar emmiyor itiyor emziği çıkarıp atıyor ağlıyor saat başı kalkıyor boş biberonda az su dolu veriyorum ama onu alıp bırakmadan içiyor çok yoruldum artık gece sürekli uyanıp ağlamasından uykusuzluktan çok halsiz düşüyorum neden yapıyordur gündüzde hiç uyumuyor gecede lütfen yardım edin ???

4 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Disler ne alemde bizde ayaktayız 9 aylik disleri cikiyor
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından
Benimkide aynı şekil canim çıldırmak üzereyim Allah yardım etsin ne diyim
0 oy
(75 puan) tarafından
Bizde 5 bucuk aylığız aynı durumdayiz suan resmen uyumuyo 1 aydir cocukta uyku problemi var. Uyumamak için direniyo gözleri kapali ama agliyo sürekli. Saat basi aglasa yine sükretcem 20dk yarim saate bir agliyo. Besigi mi kabul etmiyo dis mi cikarcak diyorum yanima yatırıyorum kac gündür yine aynı denemedigim yol kalmadi uyumuyo suan uyandi gecenin 3 bucugu etrafi izliyo. Acaba uyur mu diye salliyorum dizimde bos bos oyle. Bu aylarda boyledir saniyorum ilerledikce duzelcek saniyodum ne zaman tam olarak uyuyacak bu çocuklar.
0 oy
(58 puan) tarafından
7.5 aylık kızım. Şu an besiginde sallıyorum. Uykuya dalamiyor bir türlü. Neden bilmiyorum. Sabretmekten başka Bi çaremiz yok sanırım. Her yolu denedim uykusu için ama benim kız uykuyu sevmiyor galiba :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
13 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde neslihanbekce (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
...