0 oy
450 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (134 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ilk kızım 7 yaşında. İkinci kızım 2 aylık. İkinci bebegım doğduktan sonra korkularım endişelerim daha arttı. Panik birisi oldum. Oysa tecrübeli olmam gerekirken, başına biley gelirse, hasta olursa, hastanede yatarsa, ateşlenırse, yetemezsem, diye kendimi yiyip bitiriyorum. İlkini ihmal ediyor muyum diye düşünüyorum sürekli. İkisine de yetecem diye kendimi parcalıyorum. Neden boyle oldu. Bu şehirde yalnızım ailemden kimse yok, kendimi çok yalnız hissediyorum çogu zaman. Eşim her konuda yardımcı,orda sıkıntı yok ama cevremde herkesin annesi yakınında oturuyor benimki cok uzak, içime atıyorum cogu şeyi. Npsam bu düşüncelerden kurtulabilirm
Bebek Ayı 2 aylık
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Benim kızımda 5 yaşında oğlum 6 aylık şimdiden düşünüyorum kızım okula başlayınca yetisebilecek miyim ikisinede kızımın okula alışma aşaması ödevleri ev işi yemek eee birde bebek hepsine nasıl koşturcam diye şu son 2 aydır çok düşünüyorum. Ama benim ailem burada annem sağolsun çok destek oluyor. Seninde ne güzel esin destek oluyormuş yalnız sayılmazsın canım öyle düşün :) 
-Reklam-
0 oy
(229 puan) tarafından
Merhaba. Sizin anneniz çok uzak olabilir. Benim annem yok. Bu kadar karamsar olmayın. Annesi vefat edenlerde var. Karamsar olmayın. Bende tek başıma büyütmeye çalışıyorum oğlumu sadcee eşim var. 27 yaşındayım tecrübem yok ama yinede iyi şekilde bakmaya çalışıyorum
0 oy
(102 puan) tarafından
Soyle diyim 2 cocugum yok tek cocugum var ve kolikti ailemle ayni sehirdeyiz hatta kaynanam altimda oturuyir necisin demedi bigun ckp gelip ben bakiyim sen dinlen yada isini yap demedi gece gunduz çığlık çığlığa ağladı yavrum hic ckp gelipte torununa bile bakmadi beni gectim ac susuz yorgun kaldim yavrum ağladı ben ağladım Allah biliyorya esiniz yardımıymış uzaktalar diy3 uzme bizimkiler burnumuzun dibinde ama yoklar anlatabildimmi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 480 göst.
0 oy
6 cevap 674 göst.
22 Eylül 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Evladım dünyam (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,296 göst.
22 Temmuz 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Deniz42 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 780 göst.
30 Aralık 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Elisasu (120 puan) tarafından soruldu
...