0 oy
1,753 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (92 puan) tarafından
tarafından kapalı
1 aylik bebegim bazen ağlama krizlerine giriyor susmuyor. Ben o kadar uykusuz bazen aç kalmama rağmen uzun sure tuvalete bile gidememe rağmen asla öfkelenmezken bebeğimize hep şefkatle yaklaşırken bu akşam eşim bebegimize öfkelendi. Mama yapacaktim ama cok ağlıyordu tek elle yapamadim ben de eşimi uyandirdim ya mama yap ya da bebegi sakinlestir diye bebek cok aglayinca sinirli bir şekilde pış pışlamaya başladi napiyosun kendine gel diye bagirdim bebegimi kucagindan alip mamasini yedirdim. O kadar çok öfkeliyim ki şuanda gozume uyku girmiyor. Eşim suanda uyudugu için bisey yapmiyorum açıkçası uyandirip kavga etmek istiyorum. Uzun bir süre tavir yapıp konuşmayacağım ki kendine gelsin baba oldugunun farkina varsin. 1 aydir hic boyle yapmiyordu ben bunaldigimda bile beni hep sakinlestiriyodu ilk defa boyle öfkelendigini gördüm ve çok zoruma gitti. Erkekler boyle sabırsız mi oluyor cocuk konusunda ne yapmaliyim sizce?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

21 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Normalde yapmıyorsa belki uyku sersemi yapmıştır ama sizi de gaza getirmek gibi olmasin uyku sersemi bile yapsa benim esim sonucu kötü olur. Ben kendim sinirli bi babayla buyudum o yüzden bebegimin de asla öyle bi babayla buyumesine izin vermem sukur oyle biri degil bana kızar ama bebegine kizmaz daha 1 aylik yani daha bunun ilerdeki zamanları var bu konuyu sakin bi şekilde ele alin bence umdugunuz gibi sonuclanmazsa da duruma gore mantikli bi karar verirsiniz. Umarım sadece uyku sersemi oldugu icin olmustur 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,020 göst.
2 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Deryamdmrrr (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,851 göst.
8 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde caglargöktepe (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,284 göst.
+1 oy
21 cevap 839 göst.
16 Aralık 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Miraç... (356 puan) tarafından soruldu
...