0 oy
292 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (100 puan) tarafından
Hayırlı günler sevgili anneler  bebeğim 11 aylık ve sünnetçide  sünnet ettik benim bildiğim sunnetciler hastaneye göre daha çok dikiş atarlar.ama bu sünnetçi hiç dikiş atmadı ve korktuğum oldu bebeğimin derisi azda olsa geri gitti.bundanda önemlisi dokturlar tarafından sünnet etmediğimiz için bebeğimin sıkıntısını da sünnetçi fark etmedi. Bebeğimin idrar deliği olması gereken verde var gibi ama kapalı hemen altında açık bunu fark eder etmez doktura götürdüm.

Doktur çocuk cerrahı bölümüne yönlendirdi.goturdum muane etti benim yapabileceğim bişey yok deyip orulujiye gönderdi.  Oruluji dokturu 3 ay sonra tekrar kontrule getir ameliyatla duzeltiriz dedi.sunnet derisi biraz geri gitmiş dikiş yaparmisiniz dedim sıkıntı yok ileşir deyip gönderdi.icim rahat etmedi  özel hastaye götürdüm. oradaki doktur  bu deriye artık dikiş atılmaz dedi zamanla kendiliginden ilesecek ve idrar deliğine ameliyat olmalı dedi. Aranızda bu sıkıntıyla ılgili bilgisi olan yazarmi ameliyat nasıl olacak oğlumun derisi olması gereken yere yapışırmı bi haftadır doğru düzgün bi uyku uyuyamiyorum düşünmekten..
Bebek Ayı 11 ay 13 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
O konuda birbilgim yok ama biraz iyleşince elinle actırtdeligi keşke hastanede yaptırsaydın ben hastanede yaptırdım hiçbir sorunla karsılasmadım ve 1 hafta içinde iyleşti 
(100 puan) tarafından
Zaten nasıl böyle bi cahillik yapipta bebeğimi sunnetcide yaptım diye vicdan azabı çekiyorum keşke yapmasaydim
(310 puan) tarafından
Off kuzum ya olan olmuş artık başka bi doktora daha götür cnm sen onun mutlaka önlemi vardır
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Şimdi biz de geçenlerde 2 kere sünnet olduk ilkinde derisi kısa kesilmişti arastirma hastanesine götürdm bi baktım bizimki de üstüne iglesmis çıkıntı yok 1 hafta sonra tekrardan sünnet için randevu verdiler ben senin gittiğin doktorları 

ı anlamadim şimdi benim doktorum dedi ki egerki idrar deliği kapanırsa zorlanırsa çiş yapmakta hemen ameliyata alınır düzeltilir güzel bi doktor bulup gidebilirsin bazen gittiğimiz doktorlar içimizi rahatlatmiyor 
(100 puan) tarafından
Benim bebeğimin idrar deliği dogustan yannış yerde açılmış pipinin uc kısmına kadar gelişmemiş normal deliğin hemen bitişiğinde açılmış ameliyatla normal yerinden açılacak. Çişini filan yapmasinda bi sürün yok bebeğimin rahatsızlığı internetten araştırdığım kadariyla Glanüler rahatsızlık deniliyor internetten bakarsanız daha ağır vakaların olduğunu görürsünüz bebegiminki en hafif olan durumu ama genede çok düşünüyorum rahat edemoyorun.
0 oy
(2 puan) tarafından
Biz de 1ay once yatırdık. Bebeğim 8aylikken. Onda  sünnet dərisi geri cekilmiyordu. Doktor zar zor keserek geri çekerek yaptığın söylədi. Actiginizda pipisi sanki hiç yokmus gibi olmistu yarası da baya kotu gibiydi, ama cok sukur soradan duzeldi herseyi. Birazcık sabr etmək lazım. İdrar deliginin sünnet lə ilgisi olmaması lazım bence . Ben cok arastirma yapmiştim yaptırma dan once. Yeni doğan bebeği de hiç dikiş atmadan sünnet yapmislardi, ve kanama yok drnrcek kadar azdi. Ve doktor yapmişti. İsterseniz youtube da  da videosu var baka bilirsiniz. Ama sizin bebeğiniz buyuk farkli lik gösterir mi bilemiyorum. Dərinin geri çəkilməsi isə normaldır, oğlumda da oyle oldu kendiliginden yerini alıp yapisti, İnsallah sizinki də cabuk iyilesir. 
(100 puan) tarafından
Internetten çok araştırdım evet idrar deliğinin sünnetle bi ilgisi yok ama dikiş yapılmadığı için deri pipin baş kısmına yapışması gerekirken çok azda olsa geride biraz ozeldeki dokturda zamanla yerini alıp yapisacak dedi dikiş atmaminda bi faydası olmaz yara kartlasmis dedi.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 81 göst.
17 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde kvsreyll45 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
15 Aralık 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Zumrutkocaman (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 407 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
...