+1 oy
174 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (828 puan) tarafından
Kızlsr bebeğimle 1 sata 25 dk şehirlerrarası uçsk yolculuğu yapacağız, çok tedirginim malum hastalık çok arttı. Daha önce yaptık ama bu kadar yayılmmakştı hastalık, şimdi pik yaptı, Pcr testi zorlunluluğuda kalktı. Bu dönemde yolculuk yapan yollarda hastalığa kapılan oldu mu ben bu tedirginliği nası atabilrim üzerimden kabus gibi gece rüyalarıma girer oldu?
Bebek Ayı 9

2 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Canım 1 ay önce istanbuldan adanaya uçtuk. Sadece bebeğim ve ben, eşım yoktu. Aşım yok ,acayip panik haldeyim, evden çıkamayan ben uçağa binecem. Kafamda deli sorular.. Ama önce sakin oldum ve oğlumla başbaşa yolculuğun tadını cikaracam dedim. Sonra korku frekansı yayarsam covid gelir bulur diye hiç korkmadım.maskemi taktım,hiç çıkarmadım.  Zaten uçak ıcini nasıl dezenfekte ettiklerini anlatıyorlar. Kalabalık olucak ama korkma korkuyu çağırma. Bebeğim uçağa binmeden burnunun temiz olduğundan emin ol ve emzik kullanıyorsa emzik yada su yada seni emiyorsa emsin .basınç olmasın diye. Birde inince eve gidince ben sirkeli su çektim burnuma. Ibrahim saracoğlu çocuklar içinde adaçayı 1 2 damla damlatin burnuna diyor ama 8 aylıktı ozaman damlatmadkm.  Ama sen mutlaka sirkeli su çek çok iyi geliyor. Yani korkma Allahın izniyle birşey olmaz.
(828 puan) tarafından
Öncelikle önem verip bu kadar detaylı cevap verdiğin için cok teşekkür ederim canım kendşm için değil ebbeğim için tedirginim onda maske yok ya o yüzden den çok korkuyorum. Çok fazla evham yaptım bak bu saat oldu bebeğim uyudu beni ıyku tutmuyor stresten. Bide bu aralar kimle konuşsam covid sürekli birileri xovid olduk haberi veriyo sanırım oda beni çok etkiliyo.
-Reklam-
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Hava alanında kimseyle yakın temasta bulunmazsanız uçak içerisinde bişey olmaz hepa hava filtresi var uçak içerisinde yani 3 dkda bir havası temizleniyor zaten herkes maskeli oluyor o yüzden merak etmeyin bişey olmaz
(828 puan) tarafından
İnanın kendim için değil bebeğim için tedirginim neticede onda maske olmayacak uçakta maskeyi bi hasta olan kişi yarım indirse allah muhafaza çok sıkıntı. Umarım maske kavgası yapmadan ve hastalığı kapmadan hayırlısıyla feçeriz bu yolculuk adımını

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
16 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kelebekkm34 (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
20 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asncln (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
21 Mart 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde lycoris (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
...